Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl sok a 8 év korkülönbség?
az én szüleim közt 10 év van.és 20 éve házasok.
16/F
jóvanna :P
csak az anyám folyton azt mondja hogy 8 év az nagyon sok, és ne akarjak tőle semmit
A szüleim között is pont annyi év van és már 28 éve élnek boldog házasságban. :) És pont hasonló korosztályban voltak, amikor megismerkedtek. A nyolc évvel semmi baj nincs, már testileg-lelkileg egy bizonyos kiegyensúlyozottság és értelem van benned általában ilyen korban, és ha megpróbáljátok azzal még senkinek nem ártotok. Sok sikert!
L17
Támogatom.Szerintem sem sok ez a nyolc év..
Sokan mondják,hogy túl fiatal a lány a fiúhoz,meg hasonlók, de nem minden lány egyformán éretlen a korához, még ha ezt feltételezik is róluk..
Ha mind a ketten akarjátok a kapcsolatot, nem sok.
Én is hasonló cipőben járok, csak kicsit fiatalabb vagyok nálad..
Van pár ismerősöm,akik között szintén hasonló a korkülönbség és náluk elég tartós a kapcsolat,mert még mindig dúl a szerelem.
Meg aztán sokan mondják,hogy nem a kor teszi az embert, hanem a felfogása és a nyitottsága bizonyos dolgok iránt..
Egy próbát meg ér:)
Ha csalódsz, mert meg eshet, az sem olyan nagy baj, de ha szerencsével jársz, az meg még úgy inkább nem baj:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!