Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkori barátságból barátnő? Bevalljam neki?
Csináltam uj cimet, a Gmail-ről nem küldi el. Próbáltam írni,nem tudom sikerült-e.
sosemkaptokel@citromail.hu
Szerintem nyugodtan bevallhatod neki. ha megengeded leírom a saját hülye kis hepiendes sztorim hátha bíztat egy kicsit..:)
kiskoromban a mamám szomszédságában lakott egy 3 évvel idősebb srác. iskolás lettem, nem beszélgettünk már, pedig egy suliban tanultunk. a ballagására sem emlékszem. már 8-os lettem... és mi a sors fintora? a srác szilveszter másnapján megkérdezte hogy járunk?... én kikosaraztam, mivel még sosem volt barátom és amúgy is más tetszett... pár hónapra rá irtóra kezdett hiányozni a sráccal való beszélgetés, és így most nekem kellett bevallanom neki valamit. beleszerettem.:))) így másfél évre rá még mindig nagyon szeretem és megvagyunk...! Szerintem mindenképp mond el a csajnak, és ha mégse jönne össze attól még maradhattok barátok!:)
15Ł voltam.:)
Köszönöm hogy elmondtad a véleményed. Sajna a mi esetünkben ez nem ilyen "egyszerű".
Persze ez csak nézőpont kérdése. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!