Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek vagy ne? Fiúk, de főleg lányok, mit tennétek?
Szóval a barátom elhívott sátrazni kb 4 nap, és most utolsó percen derült ki, hogy egyedül leszek lány, ugyanis a másik srác barátnője nem tud jönni. Szóval kb 5 fiúval mennék. De én nem tudom, menjek? Mit csinálok én 4 napig ? és idegesít, mert így tuti csak bezavarok a fiú-partiba.
Mit tegyek szerintetek?
huh:) jó a kérdés... hát, szerintem kérdezd meg a barátodat. hogy szívesen mész, de ha úgy döntöttek, hogy inkább fiú-muri legyen, azt sem bánod. és tényleg ne sértődj meg, ha azt mondja, hogy inkább ne menj:)
egyébként meg szerintem jól éreznéd magad:) én elmennék így is:)
Nos, ilyen esetben az én barátnőm mindig azt mondja, hogy ne haragudjak, akkor most ő kihagyná, menjek el nyugodtan, érezzem jól magam, ez most legyen egy fiús buli, nem akar zavarni, meg a nőies dolgaival izélni, amit én ugyan valószínűleg megértenék, de a barátaim nem biztos.
Próbálkozz ezzel, viszont ha nagyon szeretné, hogy menj, akkor szerintem menj, mert nekem is volt már, hogy nem lett volna semmi, ha jön, mégsem akart, és egy kicsit szarul esett. Beszéljétek meg, az egész 3 perc.
19/F
Hát nálunk is így van, hogy ha a srácokkal mennek valahova, akkor mindig mondom, hogy menjen tényleg nyugodtan, de úgy sose akar. És még inkább zavarja is, hogy miért nem akarok menni.
Egyébként jóban vagy a barátaival? Mert azért ez is fontos, biztos érzed, hogy kedvelnek e, szoktak e veled beszélgetni, ha együtt vagytok. Mert ha igen, akkor szerintem nem is kérdés :) Ja meg az is fontos, hogy a barátod hogy viselkedik a környezetükben, tehát attól még foglalkozik e veled is.
Amúgy a szerelmem barátai, ha megyünk valahova, alapból szoktak hívni engem is, van hogy mindkettőnket felhívnak, hogy menjünk. Mi mondjuk eléggé jóban vagyunk, egyébként is szoktunk sokat beszélni egymással. Én így biztos mennék :)
Hát én szerintem
a.)nem mennék pasibuliba egyedüli csajként, had érezze jól magát
b.) elhívnám egy barátnőmet és mennék
2L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!