Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy engem válaszon?
van egy lány aki nagyon bejön vagyis oly annyira ha minden jól megy akkor majd akar feleségül is vennem 22f 23L
- a lánnyal jól egyezünk és kedvel is és önmagamat kedveli
az lenne a kérdés , hogyan viselkedjek úgy , hogy abból valóban kiderüljön , hogy mennyire szeretem és ,hogy menyire fontos nekem , meg hogy biztosában van mellettem meg hasonlok
nekem még nem volt barátnőm , de neki van egy barátja akivel állítólag nem a legjobban mennek a dolgok
es meg itt egy link több infoval egy másik kérdéstől
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
jah és a múltkor meg volt egy olyan kijelentése , hogy nem az a probléma , hogy nem akarna engem hanem hogy van barátja.....
aki mellet nem tudja , hogy megszokásból van meg mindig vagy mert szereti
ezt nem írtam ott ahova mutat a link ...
"Elfogadod tőlem ezt a rózsát?"
Ha nem téged akar választani azon úgysem tudsz változtatni.
oszinten?
sajat tapasztalatbol mondom ,en is igy vagyok de nekem baratom van s neki van egy 7 eves kapcsolata ,ahol minden jo es szep,de ugyan igy van velem is
nem tudom mi 3 honapja csinaljuk ezt de nem hinnem hogy miattam ott hagyna a masikat
mond meg a lanynak ha veled akar lenni hagya ott a masikat,proba szerencse ,aki mer az nyer
s ha nem lepik akkor menj te tovabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!