Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Klaudiazz kérdése:

Van egy srác aki nagyon tetszik de csak úgymond barátok vagyunk és én többet szeretnék mit tegyek?

Figyelt kérdés
Többször találkoztunk már csak kettesben de semmi közeledést nem érzek a részéről.És most találkoznánk együtt a haverjai meg az én barátaim de azt se tudom kit vigyek mert a barátaim mellett önmagam vagyok és félek a fiú mellett önmagam lenni és mi van ha nem jön be neki aki vagyok?és félek hogyha bevallom neki hogy mi van akkor kinevet vagy elutasít vagy legrosszabbkor többet hozzám se szól most mit tegyek SEGÍTSÉK!!!!
2011. júl. 28. 10:56
 1/5 anonim válasza:
hat szerintem ha a fiu elott nem vagy onmagad akkor semmi ertelme nincs ha fiu nem azt szereti aki valojaban vagy akkor semmi ertelme nincs a kapcsolatnak....sztem...15/f remelem segitettem
2011. júl. 28. 11:05
 2/5 A kérdező kommentje:
de a srác nagyon tetszik és teljesen bele vagyok zúgva
2011. júl. 28. 11:08
 3/5 anonim ***** válasza:

a kinevet az megeshet , de annál rosszabb nem valószínű , egyébként meg nyugodjál le, úgy nem bas.zhatsz el semmit .

Nem értem a csajokat, hogy miért kell mindenen ennyire pattogni !?

üdv: TwentyFive

2011. júl. 28. 11:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért nem találkoztok kettesben?! Minek kellenek oda a barátok? Így az életben nem fogod tudni az érzéseit, ha ott vannak a haveri köreitek. Nem tudtok négyszemközt beszélni. Miért nem mered önmagad adni? Most az jobb ha olyat játszol el aki nem is te vagy? Akkor meg nem beléd lesz szerelmes, hanem a hamis énedbe. Olyan vagy amilyen. És ha ez nem jön be neki ez van. Nem felelhetsz meg mindenkinek. :)
2011. júl. 28. 12:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Háth tudod eddig csak kettesben voltunk és a találkánkat mindig én szerveztem meg hogy gyere már le rég láttalak stb...És ő mondta hogy máskor jöjjenek már haverok is mert így uncsi:(
2011. júl. 28. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!