Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a lany es milyen a fiu?
Figyelt kérdés
ha a baratom azt allitja 3ev utan is h szerelembol szeret,azt elhihetem?? ossze akar koltozni es ehhez a feltetelek is megvannak,sot meglepi szeruen meg is vette nekem az oda kello par aprosagot. megcsaltam tavaly,de visszafogadott,sot meg o konyorgott,hogy szeret es nem akar elvesziteni. mindig meglep vmivel,huseges es nem jar bulikba es nem iszik. kerdeztem megunt-e vagy megszokasbol van velem,de azt mondta nem. azt mondta h szeret de elege van a folytonos hisztimbol,hogy azt hidzem megcsal vagy megfog,pedig sose tenne meg.es h mar ennel jobban nem tudja bebizonyitani h szeret es velem akarja leelni az eletet. mit gondoltok rola?? letezik h emiatt ne kivanja a szexet se?? mert mondta h nem velem de massal se akarja most.pedig ha megis van,akkor o elvezi es en nem.es ezt o is tudja.2011. júl. 28. 10:52
1/9 anonim válasza:
Ez a fiú szeret téged :) Bár igazából a kérdést sem értem :)
2/9 anonim válasza:
én sem értem a kérdést... de amugy mit hisztizel? te csaltad meg ő meg visszafogadott és könyörgött is állítólag... és te még bizonytalankodsz.... széééép. az összeköltözéshez meg csak annyi a kérdésem, h hány évesek vagytok?
3/9 anonim válasza:
Szerintem a pasi papucs, te meg kihasználod.
4/9 anonim válasza:
Megcsaltad és még ő könyörgött, hogy visszamenj. Tényleg elég papucs lehet.
5/9 A kérdező kommentje:
A kérdés igazából az lenne,hogy hihetek-e neki,hogy szeret,mert ha nem,akkor egyértelmű,hogy nem mennék oda hozzá.
2011. júl. 28. 15:38
6/9 anonim válasza:
Ha vissza sirt, gondolhatod. De ha ennyire nem nyilvánvaló, akkor elmondom, hogy: igen, szeret. Bár szerintem nem érdemled meg.
7/9 anonim válasza:
Egy fiú nem kér habira egy lányt h. költözzön oda hozzá.Szóval tuti szeret,de ha tovább hisztizel elveszíted,mert bele fog unni.Vannak emberek akik nem kívánják mindig a szexet, mi is kb heti 1-2 alkalommal csináljuk,bár mi már együtt élünk 2 éve.
Ha visszafogadott akkor tuti szeret,mert ilyet nem csinál olyan aki nem szereti a másikat.Most az a lényeg h. ne ronsd el ha fontos neked,de ha magadban nem vagy biztos akkor inkább ne költözz oda.
8/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Írhatok neked egy emailt majd?
2011. aug. 1. 10:50
9/9 anonim válasza:
Szerintem nem papucs,csak túlságosan szeret téged.Nem érdemelte volna meg,hogy megcsald.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!