Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez rendjén van így, ti egyetér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez rendjén van így, ti egyetértetek a barátommal?

Figyelt kérdés
16 éves pesti csaj vagyok aki imád bulizni de van egy fél éves kapcsolatom.. és elég sok hülyeséget csináltam már ( de nem csaltam meg még soha) és a barátom azt mondta ha elmegyek megint bulizni szakít.. tudom hogy nagyon szeret és én is őt, de ez így rendjén van ?
2011. júl. 27. 20:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
48%
Napietus a zsarolás nem ilyen ezt nehéz felfogni? Ha lesz gyereked, egyáltalán ha lesz akkor te zsarolni fogod? Tegyük fel egyeseket kap és sok tantárgyból bukásra áll akkor te megzsarolod a saját gyereked? Nincs tv, se játék, stb. akkor te zsarolod ugye? Nos nem minden lehet zsarolás szívi. Ahogy a kérdező pasija se biztos, hogy ezzel megzsarolta, de te nyugodtan búzdítsd a kérdezőt, hogy úgy tegyen ahogy te. A csaj dobja a fiút akivel talán lehet, hogy boldogabb lehetne mint bárki mással viszont te elérted a célod azzal, hogy ne zsaroljon egy kisköcsög. Amivel te ilyenkor visszaélsz, mert az visszaélés hogy te erre így reagálsz az ugye teljesen normális? Jelen pillanataban a tesóm is helyzetben van, hogy a lánynak megmondta szakítani fog, ha így működik. A lány nem fogta fel hanem neki állt és kezdet el zsarolni:) a tesóm meg dobta pont zsarolás miatt. Én is voltam olyan helyzetben, hogy a lány hibát követett el és esélyt adtam neki, mert szerettem, de nem élt vele tehát dobtam. Miért gondolod, hogy ez zsarolás? Nem a hasára csapott és na kitaláltam valamit. Ha a férjed hibázik napietus és nem akarod elhagyni, mert szereted, de úgy hogy többet nem lép félre akkor te ezzel megzsaroltad? Itt is két választás van. Nem lehet minden zsarolás! Akkor mindenki zsarol valakit:S Nem gondolod, hogy te öntörvényű vagy? Akinek vissza kellene fognia magát az te vagy. Ez a baj a mai világgal. Nem is tudjátok kezelni az ilyen helyzeteket akkor tényleg jobb lesz nélküle. Az elfogadás és az alkalmazkodás nem csak egyoldalú édes.
2011. júl. 28. 10:25
 22/24 napietus ***** válasza:
a gyereket nevelem, ezt a lányt is nevelni kellett volna. a SZÜLEINEK. nem egy pasinak.
2011. júl. 28. 12:24
 23/24 A kérdező kommentje:
beszéltem vele.. megyek szerdán bulizni.. megvannak oldva a gondok.. köszi srácok..
2011. júl. 31. 23:06
 24/24 anonim ***** válasza:
Ugye hogy lehet alkalmazkodni.
2011. aug. 1. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!