Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbánthattam a párom?

Figyelt kérdés
Mikor arról beszélt, hogy 10 éve leszünk együtt, azt mondtam neki, hogy jobb lett volna, ha még ő előtte meglett volna néhány pasi és csak utána ismerem meg őt. Nem akartam megbántani csak őszinte voltam. Könnyes volt a szeme, de miért?
2011. júl. 27. 11:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Amúgy, ha hozzátetted volna, hogy pl "de nem fogok azon bánkódni, mert túl hamar sikerült megtalálni, amit mindenki keres", vagy valami ilyesmi, akkor mindjárt kevésbé sértő...
2011. júl. 27. 11:28
 12/17 anonim ***** válasza:
34%

Szia!

Valószínűleg megsértetted.

Nálunk néha párom szokta mondani, hogy nem élt eleget, de mindig hozzáteszi, hogy nem érdekli, mert engem szeret. Pedig én vagyok neki az első komoly barátnője, pedig már nem tini, ma töltötte a 28-at. De mielőtt bárki is leszólná nem azért nem voltak komoly kapcsolatai, mert nem úgy állt hozzá a dolgokhoz, vagy mert anyuci kedvence, hanem mert van benne tartás, és nem jön össze minden lánnyal aki tetszik neki.

19L

2011. júl. 27. 11:34
 13/17 anonim ***** válasza:
35%
Én azt mondom fő az őszinteség, még ha fáj is! Nem szabad hagyni, hogy a társunk azt higgye rólunk, amik nem is vagyunk! Ha erős és jó a kapcsolatotok megtudjátok beszélni. Természetesen nekem is rosszul esne, de próbálnám megérteni. Viszont, ha kiegyensúlyozott és tartalmas a szexuális életem, nem mondok ilyet. :)
2011. júl. 27. 11:46
 14/17 anonim ***** válasza:

Heh.... szerinted miért?

Tuti a boldogságtól sírt! Szerintem mazochista, azért könnyezett, mert örült, hogy bántod! Én is ilyen vagyok, imádom, ha bántanak engem!

2011. júl. 27. 12:04
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
Gondolkodj már el! Egy paraszt k#rva vagy. Komolyan.
2011. júl. 27. 12:07
 16/17 A kérdező kommentje:

értem és köszönöm a válaszokat. Igen, lehet, jobb, ha nem mondok el mindent neki, mert nem akarom bántani.

lehet ő is hozzám vágta volna a vasalót, de épp nem volt semmi a keze közelében + amúgy sem az a tányérdobálós fajta.

2011. júl. 27. 12:16
 17/17 A kérdező kommentje:
nem, nem vagyok paraszt k...va.
2011. júl. 27. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!