Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbánthattam a párom?
Szia!
Valószínűleg megsértetted.
Nálunk néha párom szokta mondani, hogy nem élt eleget, de mindig hozzáteszi, hogy nem érdekli, mert engem szeret. Pedig én vagyok neki az első komoly barátnője, pedig már nem tini, ma töltötte a 28-at. De mielőtt bárki is leszólná nem azért nem voltak komoly kapcsolatai, mert nem úgy állt hozzá a dolgokhoz, vagy mert anyuci kedvence, hanem mert van benne tartás, és nem jön össze minden lánnyal aki tetszik neki.
19L
Heh.... szerinted miért?
Tuti a boldogságtól sírt! Szerintem mazochista, azért könnyezett, mert örült, hogy bántod! Én is ilyen vagyok, imádom, ha bántanak engem!
értem és köszönöm a válaszokat. Igen, lehet, jobb, ha nem mondok el mindent neki, mert nem akarom bántani.
lehet ő is hozzám vágta volna a vasalót, de épp nem volt semmi a keze közelében + amúgy sem az a tányérdobálós fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!