Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti bele pisiltek zuhanyzás közben a kádba? Te is? (Csak őszintén! )
Én lány vagyok, de szoktam. Nálunk a kád nem alkalmas már ülőfürdőre, csak "zuhanytálcaként" funkcionál.
Ha ülve is használnánk, más lenne a helyzet.
Egyébként mi van akkor amikor menzesz van? Akkor még a vérem is oda kerül, nemcsak a pisi...
Hülyeség ez a videó... Én lány vagyok. Bemegyek a fürdőbe, bedobom a szennyesbe a ruhámat, ahogy esik úgy puffan, megnyitom a csapot, igen, belepisilek, mert a víz úgyis leviszi. tusfürdő, borotválás, sampon... A hajammal én is szoktam játszani, hogy kakastaréjt csinálok belőle, igen, a tükörbe hülye képet vágok, és igen, a bepárásodott ablakra, tükörre szoktam rajzolni... A törölközőt csak felakasztom, ha leesik ottmarad, magam után feltörlök néha... és felöltözök...
18/l
Igen, bele szoktam, leviszi a víz.
Amúgy jobb ha tudod, hogy a vizelet steril, a levegőn kezd el bomlani a baktériumok hatására.
Igen de wc-ben és itt is fröcsköl apró szemekben a fősodron kívül szana-szét és a vissza verődés is 50-70 micro cseppekben szál (ezért van a "berlini szokás" - pasi ott és a szokás szerint ülve pisil a wc-n).
Ez mondjuk túlzás. Nem csaj a pasi.
50-70 micro*
50-70cmre micro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!