Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Menjen vagy maradjon? érdemes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjen vagy maradjon? érdemes?

Figyelt kérdés

A történet röviden: Van egy srác és van egy lány. Lassan 2,5éve együtt vannak. Sajnos a srácnak elég rossz híre van a környéken,ebből adódóan a lány családja nem kedveli. A lány meg a fiú között elég sok vita van és volt is,mert mindketten elég féltékeny típusok. A fiú sose adott rá okot a lánynak,mert hűséges típus,de a lány igen.

A fiú mindig is közös életet akart a lánnyal,összeköltözés stb. (bár még nagyon fiatalok, 18-19évesek) Nagyon szereti a lányt,mindent igyekszik megadni neki.

Eddig nagyon közel laktak egymáshoz,most viszont a fiúnak költöznie kellett picit távolabb. Így lesz köztük elvileg 25km. Tudom nem sok,de nekik számít. Egyébként oda járnak mindketten suliba. Szóval ebből kifolyólag jött az ötlet,hogy összeköltözhetnének. A fiú nagyon örült,hogy a lány magától említette meg ezt neki. Csak sajnos a lány családja erről hallani sem akar. Fenyegetik a lányt,hogy ha a családból bárkinek ezért baja lesz (lelkileg),akkor az a lány lelkén szárad és stb. De ez a lány elhatározta magát,mert együtt szeretne lenni a barátjával,nem beszélve arról,hogy így naponra megkímélné magát 2óra buszozástól is...

Az anyagiakkal nem lenne gond,minden adott tényleg. Legalábbis egy ideig gond nélkül fent tudnák tartani a házat. (legyen ez az idő kb. 3év)

A fiú úgy beleélte magát,hogy mikor nagy bevásárlást tartott a lánynak szinte minden oda kellő cuccát megvette,csak hogy éreztesse vele mennyire várja és akarja ezt.

Persze a lány kételkedik még mindig...fél. Azt hiszi,hogy a pasija majd bulizni fog,csajozni meg még ki tudja mit,pedig a barátja sose volt ilyen és nem is ezt mutatja,hogy ezt akarná csinálni.

Túl sok vita volt közöttük feleslegesen,amik miatt sokan elítéltek ezt a kapcsolatot és nem látják értelmét az összeköltözésnek. Viszont a lány úgy gondolja,hogy egy próbát megér és ha nem megy,még mindig hazatérhet.

Mit gondoltok erről? Érdekelne a véleményetek.

2011. júl. 26. 23:20
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a pénze és ezt mindenki tudja,aki egy kicsit is figyelt ránk. Mert 1hónappal ezelőtt még 10olyan hónapot életünk át,amikor mi etettük itthon és én segítettem neki mindenben. Akkor is mellette voltam,megvan a saját pénzem,nem kell másé. Ezt ő is nagyon jól tudja és sose állított olyat,hogy a pénze miatt lennék vele.
2011. júl. 26. 23:34
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy ha nem adott okot a féltékenykedésre és nem bántott semmilyen értelemben, akkor miért kellett nyugtatókat szedned?
2011. júl. 26. 23:34
 13/20 A kérdező kommentje:

Bántani bántott,mert sajnos volt amiért nem bízhattam benne,de nem azokkal kapcsolatban játszotta el a bizalmam,amiért én még most is idegeskedem.

Ezek olyan hazugságok voltak,amiknek nem volt értelme...elmondhatta volna.

2011. júl. 26. 23:36
 14/20 anonim ***** válasza:
Magyarul nagyon szereted őt, de ha nem lennének érzelmek és csak az eszedre hallgatnál, akkor szakítanál vele?
2011. júl. 26. 23:39
 15/20 anonim ***** válasza:

"Ezek olyan hazugságok voltak,amiknek nem volt értelme...elmondhatta volna."

Például?

2011. júl. 26. 23:40
 16/20 A kérdező kommentje:

Igen,néha megfordul a fejemben,hogy ott kellene hagynom,mert sok nekem ez,de nem megy!

Azt tudom,hogy szeret,mert tényleg máshogy viselkedne,ha nem így lenne. De valamiért nem tudom elhinni,hogy sose csalna meg és tényleg mindent ennyire komolyan gondol.:(

Hazugságokat illetően meg annyit,hogy szeret pénzt költeni és szokott is,ha nem figyelek rá. Aztán egyszer egy xy dologról azt mondta szervízben van,aztán kiderült,hogy rég eladta...és mai napig nem igazán tudom,hogy az összeg egyik fele mire ment el..

2011. júl. 26. 23:44
 17/20 anonim ***** válasza:
Értelek, ez tényleg nem egy megcsalással felérő hazugság, de bosszantó, hogy nem őszinte. De, ha tényleg szeret és látod rajta, hogy komolyan gondolja, akkor biztos nem csalna meg. Legalábbis gondolom. Ez tényleg egy érdekes helyzet. Az a baj vagy nem baj, hogy nagyon szereted. Ha nem szeretnéd ennyire tisztán látnál és tisztán gondolkodnál.
2011. júl. 26. 23:52
 18/20 A kérdező kommentje:

Szóval nem tudom mit csináljak. Mert akkor nincs különösebben semmilyen vita és probléma,ha ketten vagyunk nyugiban. Töltöttünk együtt,csak ketten 4napot egymás után és egyetlen egyszer vesztünk össze. Viszont,ha épp otthon van ő is,meg én is itthon,akkor jelentősen több a vita..

Szerintem a kapcsolatunk szempontjából jobb lenne,ha mennék.

Nem hinném,hogy ha nem mennék,akkor együtt maradnánk,mert reggelente eddig együtt mentünk suliba,de mostmár egyedül mennék,mert ő ott van helyben. Délután jönnék haza,akkor azért nem menne, és maradna a hétvége:S

így meg alapból úgy terveztük,hogy hétközben ott,hétvégén meg jönnék haza kicsit.

2011. júl. 26. 23:56
 19/20 anonim ***** válasza:

Van pénze, nem ???

akkor mi bajod van?

2011. júl. 27. 00:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Akkor költözzetek össze, de a családoddal tartsd meg a jó viszonyt:) Aztán vagy bejön vagy nem.
2011. júl. 27. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!