Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Ti járnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti járnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Az van, hogy a teste gyönyörű. formás a fenek, szép kerek a melle, nem anorex alkatú, de nem is tehén, olyan pont jó, ölelni való csaj.csak az arca nekem nem jön be.

F/19

2011. júl. 26. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:
A test az idővel változik az arc viszont sokkal lassabban.
2011. júl. 26. 22:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Nehogy már! Inkább hagyd őt. Találsz magadnak mást. Már milyen lenne, hogy nem néznél a szemeibe, hanem helyette mindig a cickóit bámulnád? Nem sok értelme van. Egyébként meg csak testileg vonzódsz hozzá?
2011. júl. 26. 22:36
 3/7 Dániel007 válasza:

Szerintem, ha fiatal vagy (25év alatt esetleg 30) midenképp egy próbát megér :D

Viszont szerintem egy jó kapcsolat a belsőn múlik ;)

Higgyél nekem ;)

2011. júl. 26. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem az számít, milyen a feje, hanem, hogy mi van benne!

De ha nagyon csúnya, vagyis undorral csókolnád meg, vagy nem bírnál ránézni, akkor nem neked való!

17/F

2011. júl. 26. 22:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Senki sem lehet tökéletes húzz rá zacskót.

Most komolyan ha ilyen teste van te a fejét nézed?

2011. júl. 26. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem sokkal többet számít a jó test, persze csak ha nem kifejezetten csúnya a feje, hanem csak nem jön be akkmég bőven jó. Viszont fordított esetben már gázabb lenne, hiába szép arc ha egy elhízott lusta tehén.
2011. júl. 26. 23:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Alapvetően nem csúnya az arca, csak nekem nem jön be. (mások azt mondják, szép arca van) félhosszú sötétbarna hullámos haj, pici zöld szem, átlagos kicsi orr, és piros ajkak. emellett mosolygós arca van, ha mosolyog kerekebb az arca kicsit. 160 cm magas. és egyébként nem csak testileg vonz. Okos, jó beszélgetőtárs.
2011. júl. 27. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!