Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én egy 18 éves fiú vagyok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krisz936 kérdése:

Én egy 18 éves fiú vagyok! Ciki az hogy még soha sem csókolóztam? Sőt még soha se adtam még szájra puszit egy lánynak se az is ciki?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 20:57
1 2
 11/15 Dr.Sör Kálmán válasza:
100%

Az első kommentelő helyében én most kötelet tennék a nyakamba, megszorítanám rajta a hurkot, kikötném magam egy magas fa tetejére és alávetném magam. Suttyó hímringyó vagy. Biztos vagyok benne hogy törzsgyökeres fővárosi vagy. Gratulálok a bunkóságodhoz!

Nem szégyen ez, nem is kell fűvel fával csókolózni:)

2011. júl. 26. 21:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Rengetegen járnak ilyen cipőben, nyugi. 18 év fölött kellene,hogy megtörténjen bármi, nem 13-14 éves korban. Sok csaj nem csókolózott még kb. ennyi idősen. Itt szinte mindennap lehet ilyet olvasni, úgy hogy semmi pánik.
2011. júl. 26. 21:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem ciki...én is 18 vagyok én is így vagyok ezzel...De kit érdekel ? Ettől nem tartom magam lúzernek sem...majd eljön mindenek az ideje.
2011. júl. 27. 09:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. júl. 1. 18:36
 15/15 anonim ***** válasza:
13/F Én már jártam meg csókolóztam szerintem jó érzés próbáld ki.
2013. ápr. 27. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!