Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet barátságból szerelem?
Persze,hogy lehet belőle szerelem, de arra készülj fel,hogy szakítás után nem lesz ugyanolyan a kapcsolatotot,mint amikor még csak barátok voltatok...Figyeld a jeleket,és akkor el tudod majd dönteni,hogy mit érez...
2009. ápr. 5. 20:26
én is ebben a helyzetben vagyok hogy nem akarom hogy a barátságot tönkretegyem...de sokat talizunk mostanában, ami sztem segít mert több élethelyzetben is megláthatod hogy hogy viselkedik...még jobban megismered, lesznek közös élmények és észreveheted hogy hogyan viszonyul hozzád... ha tetszel neki vagy ha szeretne többet akkor lehet több is...csak észre kell venni a jeleket és nem félre érteni, de sztem az is segít ha kis célzásokkal segítesz a helyzeten és megnézed hogy reagál rájuk...
sok sikert!
Szia! Én is ugyanígy voltam a barátommal, mikor megismerkedtünk, volt barátnője, de legjobb barátok lettünk, és már akkor beleszerettem, de nem mertem neki megmondani mert féltem hogy nem áll velem szóba többet. Úgyhogy csak vártam hogy lesz-e valami. Aztán dobta őt a csaj, a srác nagyon kiborult mert imádta őt, én vigasztaltam, és utána jöttünk össze.
2009. ápr. 5. 20:34
én tök ilyen helyzetben voltam/vagyok...mamámmal szemben lakik egy lány és együtt nőttünk fel szinte mindent együtt csináltunk amikor ott voltam...nagyon jó barátom volt egész gyermekkorom óta...aztán ugye a hormonok beindultak ő dudákat növesztett én meg ugye nem vagyok vak...és a gyerek hülyéskedésből egyik pillanatról a másikra átváltottunk valami egészen másra...de sokkal jobbra...én nem voltam szívbajos amugy se vagyok egy betoji srác előtte meg sosem voltam szégyenlős...ugyhogy megkérdeztem mi lenne ha....és összejöttünk...most 22 vagyok ő 19...ugyhogy ha ugy vesszük elég régóta együtt vagyunk...azt egyelőre nem tudom mit hoz a jövő...de per pillanat nem tudom elképzelni az életemet nélküle
2009. ápr. 5. 20:42
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Ez elég bonyolult...2 éve ismerem és az elején nem tetszett meg semmi.Ő akkor viselkedett nyíltabban én csak barátként.És nyáron jöttem rá hogy hiányzik és lehet hogy jobban mint egy barát...Most is úgy érzem hogy többet akar de mintha óvatosabb lenne.És erre még az nehezíti hogy állítólag van barátnője,de eddig nem volt,szóval nem is biztos hogy van.De ha van akkor mit akar tőlem?
az ilyen esetek nagyon szarok már bocs!!! én is egy ilyenbe voltam 3 évig:D
fiú vagyok
és egy csajba szerelmes lettem a gimibe még 9.-be!!! és én balfék a legjobb fiúbarátja voltam!!! én akkor mindig többet szerettem volna, de ő csak barátságot érzett irántam! Persze ő nem tudta hogy én szerelmes voltam belé! Na és 3 évig csak húztam mert vártam az olyan jeleire ami arra utalna hogy ő is többet akar barátságnál!!! és végül 12. év végén ballagás előtt elmondta hogy ő szerelmes volt belém és adott nekem vagy 100 millió jelet csak én akkora tuskó voltam hogy nem vettem észre!!!:D De ekkor én már nem szerettem!!!
2009. ápr. 6. 21:31
Lehet de semmi értelme halára van itélve!!!!
2009. ápr. 10. 14:56
Kapcsolódó kérdések: