Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről lehet a pasikkal msn-ezni? !
Figyelt kérdés
Nemrégen vettem fel egy nagyon helyes pasit a suliból, nagyon szeretném közelebbről megismerni, ha nem is lesz köztünk semmi, max barátságot kialakítani, de eddig sajnos nem igazán tudtunk elbeszélgetni semmiröl, max a suliról! és nem is igazán kérdez vissza semmir/ez jelenthet rosszat, v nagyon az elején vunk még?/ Miröl lehetne beszélgetni vele, h aztán beinduljon jobban az ismerkedés?! és h lehetne ezt személyesre is átváltani?! ne csak msnen beszéljünk... Vannak vmi női praktikák, h szólítsam le a suliba?! :)
Kérlek, segítsetek, előre is köszi! :)
2009. ápr. 5. 19:33
1/8 anonim 

válasza:

Lehet, hogy azért nem ír, mert nem érdekled.
2/8 anonim 

válasza:

msn-re ott van a zene téma te mit hallgatsz? én xyz-t és te én lmn-t az meg milyen zene erre beszúrsz egy youtube-os linket:D na milyen hmm nem is rossz:D én meg ilyet hallgatok:D és így tovább vagy van valami hobbyd nekem nincs és neked nekem sincs hát akkor ezt megbeszéltük és kiveséztük:D
3/8 A kérdező kommentje:
:) igazad van, ez jó ötlet, elsütöm, köszi szépen! :)
2009. ápr. 5. 19:38
4/8 anonim 

válasza:

msn-en ha elkezdtek dumálni és jól kijöttök és egy hullámhosszon vagytok akkor onnan már egyszerű a találka. Azt írtad hogy meg akarod ismerni...hát akkor kérdezz tőle, azt ami érdekel, zenei stílus, kedven állat vagy valami. Amit megakarsz tudni. Ebből csak elindul egy beszélgetés, de ha nem akar írni akkor vagy hagyd az egészet vagy kerüld az olyan kérdéseket amikre csak igennel vagy nemmel lehet válaszolni és így kénytelen lesz írni valamit :) Suliban hogy szólítsd meg? Ha jó tanuló kérj tőle segítséget, vagy ha még érted is próbáld meg tőle megkérdezni...:D
5/8 anonim 

válasza:

Kocsik, motor valamelyiket biztos szereti, tv, bulik, vicces videókat linkeltek egymásnak, vagy valami régi sztorit felhoztok, ami lehetőleg nem valami lányos dolog, hanem valami vicces és egy fiút is érdekelhet :D
6/8 A kérdező kommentje:
erre nem is gondoltam, köszi, ez nagyon hatásos, matekból hülye vok,ő meg pont matek szakos! :D KÖSZI! :)
2009. ápr. 5. 19:41
7/8 anonim 

válasza:

Ott van pl. örök téma a szex. De jó ha először viccesen kezdesz neki. Például tökéletes ha erről az oldalról beszélgettek és beidézel nagyon hülye kérdéseket. :D
8/8 anonim válasza:
hát ennél sokkal hülyébb kérdést nem nagyon tudna beidézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!