Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti' se járnátok egy modellel?
Figyelt kérdés
a barátnőm minden áron az akar lenni és nagy esélye is van rá,hogy azlegyen mert nagyon szép lány. én mondtam neki,hogy nemszeretném ha őt hiányosabb öltözetbe fényképezgetnék meg hasonló ruhákba járkálna de nemigazán érdekli...2011. júl. 25. 22:54
1/8 anonim válasza:
Kétszer meggondolnám, hogy járjak-e vele... Rajta múlik... Ha nem változik (ami nagyon ritka), akkor lehet róla szó. Amúgy nem.
2/8 anonim válasza:
ilyenkor van az, hogy neki fontos a karrier neked meg az, hogy neked megfeleljen, mind2en hibáztok mert a saját igényeiteket akarjátok kielégíteni, most kell eldöntened, hogy elviseled, de persze át kel akkor gondolnod, hogy a jövőben hogyan fogod viselni, vagy szakíts vele
3/8 A kérdező kommentje:
igen azzal a fajta "önzőséggel" én is tisztába voltam. De sajnos akkorsem bírnám ezt eltürni mert én nagyon bízok benne de akkorsem bírnám ki azt...
2011. júl. 25. 22:59
4/8 anonim válasza:
akkor mindenképp szakítanod kell vele, ha szerinted ő nem az igazi, mert gondolom neked is az az igazi aki tökéletes neked, akkor mindenképp szakítanod kell vele akár szereted akár nem, legalább is a te helyzetedben én ezt tenném, mert nekem olyan lány kell aki megfelel az igényeimnek, és ne változzon a kedvemért, hanem úgy szeressem ahogy van
5/8 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon önző dolog tőled... Mert egy nőnek a konyhában a helye, igaz?!
Ahelyett, hogy büszke lennél rá, hogy ilyen szép barátnőd van. Nyilván nem aktmodellnek menne, egy fürdőruhás fotózásban meg nincs semmi, gondolom strandra se csadorban megy....
6/8 A kérdező kommentje:
igazad lehet, köszönöm a választ.
2011. júl. 25. 23:32
7/8 anonim válasza:
jaj már, amott meg csorgatjátok a nyálatokat rájuk..
8/8 szldfbtg válasza:
Modell csajjal igen de hogy azzal a kis fröccsöntött játékkal amivel általában órákat szenvedünk azzal kizárt. Ilyen hülye egy kérdést....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!