Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből még lesz valami?

Figyelt kérdés
Megkérdeztem tőle hogy járna e velem, és azt kérdezte hogy, őszintén, mi változna meg?... elmondtam neki hogy sok minden, de mégsem sok,csak együtt járnánk be az osztályba kézen fogva és ugyanúgy mennénk haza mint együtt... elmennénk fagyizni stb... ő nem reagált rá, és azt mondta hogy, nem igazán szeretne velem járni,,, na most ez azt jelenti hogy, örökre mondjak le róla, vagy hogy majd az hónapok évek során lesz valami?... ezt a kérdést kb 8 hónapja tettem fel neki,, azóta voltak jó és rossz pillanataink,,, most kicsit összevesztünk, és szerintem nyámnyilának tart amiért nem merek neki visszaszólni(mert ő bunkózott)... igazából én elég visszaszólogatós típus vagyok tehát.. pff.. :D... de én nem akarom őt megbántani és ezért nem szólok neki vissza,most ezt hogy mondjam el neki érthetőbben? :D Ő szeret azt tudom és én is nagyon,, csak ő szerintem nem annyira engem mint én őt... Mit mondjak neki, hogy meg enyhüljön , és újra a régi lány legyen akit régebben megismertem?
2011. júl. 25. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha lány..így nem viselkedik..szerintem keress egy értelmesebb érettebb gondolkodású lányt.
2011. júl. 25. 23:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen lány, de pedig ilyen,,, régebben nem ilyen volt, akkor nagyon jól elvoltunk, de most, mára már azt kérte vegyem le a közös képünket, mondtam neki hogy, miért kéred hogy vegyem le ha te is megtudod csinálni ... Szval ennyi volt, lehet igazad van, kell keresnem egy másik lányt... csak hogy hogy? :(
2011. júl. 26. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!