Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korkülönbség. Nektek mi a véleményetek?
22:09!
ez neked baromság!
Ezt ÉN gondolom így Te meg máshogy látod ennyi!!
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:45
Ez nem így van
Nehéz lenne normálisan leírni, hogy hány évesek vagytok? :D
De ez a dolog mindenképp felejtős. Ha te max. 14 vagy, ő pedig 18, az ebben a korban (hogy te még 15 sem vagy!!!) óriási különbség.
hát nézd...én megértem a srácot is de ugy gondolom hogy müködhet.
én 2 évvel vagyok idösebb a barátomnál és általánosba járt amikor összejöttünk én meg már gimibe. és rengeteg hideget, meleget kaptunk emiatt. az ö haverjai persze azt látták hogy de menö hogy 16 évessel jár de az enyémek meg csak azt hogy de ciki hogy 14 éves a pasim. és mindennap ezt hallgatni ahogy szivják a vérem és ojan poénokat sütnek el hogy "ne csináld még meg a jogsit szerintem mert a pasid még ugysem ülhet az anyósülésen"...ez nagyon emberpróbáló dolog. pedig csak 2 év korkülönbségröl van szó. aztán amikor bemutattam a szerelmemet és a barátaimat egymásnak akkor mindenki rájött hogy attol hogy fiatalabb még nagyon szeretjük egymást és hogy néha érettebb ö mint én.
szóval én vállaltam hogy piszkáljanak nap mint nap ezzel és ha ujra kezdhetném akkor is ugyanigy tennék, de azt is megtudom érteni hogy a srác ezt nem akarja végigcsinálni vagy pedig ő maga is cikinek érezné hogy ennyivel fiatalabb lánnyal van.
az meg hogy neki szex kell az hülyeség...ha szeret akkor megvárja hogy kész legyél te is rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!