Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fél éves kapcsolatom van!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éves kapcsolatom van! Pasim elment a hétvégére és nemis keresett! Most mi várható?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, barátom 19! pénteken beszéltünk délután és este indultak el kirándulásra a havrjaival, péntek délután beszélgettünk msn-en! szombat este irtam neki sms-t és küldött egy visszahivóst mivel nincs pénz a kártyáján! vasárnap (ma) most hivtam fel mondta h nemtudott hivni nincspénz a kártyáján de megbeszéltük h holnap talizunk! Illetvekérdeztem h holnap talizunk: erre irta: hát kéne...!! de azt nem értem hogy ha nincs pénz a kártyáján miért nem kérte el az egyik havrjátol? (már csinált ilyet)! vagy ne csináljak belőle ügyet? lehet hogy csak egy szabad hétvégét akart a haverjaival? Segitsetek légyszi!
2009. ápr. 5. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ne fújd fel, teljesen felesleges. lehet h annyit ivott h nem is nagyon tudott gondolkodni :D de nem is értem min aggódsz hisz elérted és találkoztok is nemsokára.
2009. ápr. 5. 18:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell minden mondat végére felkiáltó jelet tenni? Amúgy; elment kirándulni a haverjaival, egyetlen egy napon nem veled foglalkozott, ez rohadtul nem nagy dolog. Ha minden apróságból ügyet csinálsz, hamar elidegeníted majd magadtól.
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ez fura. Legalább egyszer beszélhettetek volna. DE vannak olyan emberek, és úgy vélem, te is ilyen vagy, akik ilyen dolgokból önhibájukon kívül nagy ügyet kerítenek, míg másoknak fel sem tűnik. Szerintem ne idegeskedj, ha találkoztok és minden olyan lesz, mint régen és úgy közeledik hozzád, akkor nincs baj.
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Ne hisztizz.
2009. ápr. 5. 18:38
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
alap h kivan borulva én is kilennék.Kérd számon.Alap
2009. ápr. 5. 19:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kell ennyire rátelepedni, mert igy csak menekülni fog. Hidd el egy hétvége kijár mindenkinek. Ha legközelebb is elmegy a haverjaival, te is csinálj valami csajos programot magadnak, akkor nem fogsz unatkozni, és nem ilyen butaságokon agyalsz jódolgodban:) Amúgy, ha annyira beszélni akartál volna vele hétvégén, akkor miért nem hivtad fel te?? Miért ő hivjon? Nyilván jól szórakozott, egy picit megfeledkezett rólad, de ez nem azt jelenti, hogy kevésbé szeret.
2009. ápr. 5. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!