Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, járnátok olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, járnátok olyan lánnyal aki betegesen festi a körmeit?

Figyelt kérdés

minden nap más színűt, más mintájút... titeket zavarna? mert azért eléggé elgondolkodtató, engem vonzanak az olyan csajok akik betegesen figyelnek a körmükre. ez betegség? :S

légyszi normálisakat írjatok!

ha valaki tapasztalta ezt a jelenséget rajtam kívül, akkor bátran írja le!

2011. júl. 25. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem betegség, Neked egyszerűen ez jön be. Még mindig sokkal jobb, mintha Te festenéd betegesen a körmeidet.
2011. júl. 25. 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:

simán járnék vele.

ez nem elutasító ok, ha a belső szelleme megfog akkor mind 1 mit csinál a körmeivel.

2011. júl. 25. 20:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem álló f*sszal hagyna ott hogy neki most körmöt kell festenie, vagy nem a filmről késünk le emiatt akkor engem nem zavarna. Volt már olyan bnőm aki ugyanígy festette minden nap de én ezt nem vettem betegesnek. Ez most olyan mintha te minden nap máshogy zseléznéd a hajad és lebetegeznének, pedig neked teljesen természetes hogy mindig más
2011. júl. 25. 20:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Én sosem festettem a körmeimet, de aztán lett egy pasim, akinek ugyanolyan "betegsége" volt, mint neked...azóta festem a körmöm, a kedvéért kezdtem el, de azután is folytattam, h szakítottunk...habár nem minden nap, de hetente egyszer mindig megcsinálom másmilyenre...
2011. júl. 25. 20:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Az a jó dolog ha valaki odafigyel a körmeire és nem hanyagolja el:)

ez nem betegség:)

L19

2011. júl. 25. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!