Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vézna kocka srácnak lehet bomba nője? 19f
@nielindi
Szerintem a Dekaronos hunter vagy aloken sokkal jobban néz ki. :)
Mert nekem példáúl egy kedves arcú csinos lány sokkal jobban tetszik, mint egy műcica akinek tipikusan az látszik a romlott kényeskedő arcán hogy pénzért akárkinek a f*szát leszopná, de valakinek ilyen egy fullos csaj...........
Másrészt MO-N rengeteg csinos nő van, csak több mint a 90%-uk olyan, hogy elvárják, hogy leszólítsák őket, ezen gondolkodjál el hogy, hogy lehetséges az hogy egy férfi akármilyen jóképű és mégis szingli, és vannak olyanok akik kifejezetten csúnyák és mégis nagyon csini barátnőjük van.
Lehet, szerencse/véletlen/sors is nagyban kell hozzá mint minden pártaláláshoz.
Ha jó helyen van jókor, a megfelelő nővel, nem beteg a csávó, nem gyáva, nem kretén (néhány alapvető dolog) akkor "rajta maradhat a nő".
Hogy mekkora rá az esély arról még senki nem tudott, nem is fog tudni statisztikát készíteni.
Én láttam már ilyesmiket, nem egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!