Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves férfiak, választanátok párotoknak egy 23 éves lányt?
Simán. Úgy vettem észre ezek a fiatalabb csajok sokkal jobban vonzódnak hozzám mint a 30 körüli nők...Persze ha nagyon gyerekes a csaj akkor inkább nem.
30F
Ha a sztereotípiákat és a személyes megfigyeléseimet veszem alapul, akkor csak szeretőnek, mert manapság pont ez a női korosztály az, akit leginkább a látszat érdekel és totál eszetlenek. Persze jobban szeretem azt a megközelítést, hogy nem számít a kor, csak a belső értékek és vannak nagyon érett, halál normális huszonéves csajok. Azt úgyis érzed, hogy l tudnád e képzelni vele, vagy sem és a kor itt mellékes.
33/F
már lemondtam a hölgyekről.
Minek csináljak magamból hülyét, amikor minden lányak csak a 30-on túli emberek jönnek be. Várok majd harmincéves koromig,
Ők emberszámba sem veszik a velük egyidős srácokat. Hiába vagyok normális, érett, és még sorolhatnám...
Legalább nem ég a pofám mások elött, mert azt mondják ne hari, de nekem az idősebb pasik jönnek be.
A nálam fiatalabb korosztály meg gyerekes, felelőtlen.
Átkozott egy kor ez a huszonéves kor. Már felesleges álmodoznom, hogy velem egyidős, vagy a koromhoz közel álló nőt találjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!