Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne barátomnak névnapjára venni?
Figyelt kérdés
Sok ilyen kérdés volt már, tudom és bocsi.....szeretném ha nem olyan válaszokat adnátok hogy egy tálca sör vagy h vigyem el nyaralni!
Amúgy a névnapján leszük majdnem 1 hónaposak! (4nap híján)
Mind a ketten 16 évesek vagyunk.
2009. ápr. 5. 13:00
1/3 anonim válasza:
Szerintem a legjobb megoldás az lenne, aminek örülne. Mivel Te egy hónapja jársz vele, valószínűleg sokkal jobban ismered, mint bárki itt a válaszolók között.
Sok sikert. :)
2/3 anonim válasza:
szerintem valami olyat amiről tudod h régóta meg szeretné venni de vhogy sosem volt rá alkalma. én pl tavaly vodkával töltött csokibonbont vettem a barátomnak mert tudtam h imádja, de magának sose fogja megvenni, úgy ahogy az ember nem vesz magának pl raffaello-t vagy ilyen ajándékozni való bonbont. na igen cserébe a névnapomra én meg after eight-et kaptam :)
3/3 anonim válasza:
Sok ötletem nekem nincs,mivel nem ismerem a fiút.
Egyébként mindenképpen olyat vegyél ami érdekli...:)
Vagy lepd meg magad.A szüleid tudnak rólatok?Ha igen beszél meg velük,hogy esetleg menjenek el egy kicsit vhova,Te pedig hívd meg magadhoz.Csinálj egy kis egyszerű sütit,egy kis zene és rögtön jó lesz a hangulat.:)
Sok sikert!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!