Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátnőm, amikor beszélünk a messen, búcsuzáskór mindig puszijelet küld. Mért van ez?

Figyelt kérdés

Szakítás után barátok maradtunk. Nem akarok tőle semmit, de nem tom mire véljem a puszikat. Azt nem tudom h mindenkinek szokott küldeni vagy csak nekem. Én nem szoktam...érdekelne h ti szoktatok-e puszijeleket küldeni minden fiúnak?

A lány 16 éves

2009. ápr. 5. 12:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs olyan nagy jelentősége ! Bár te ismered jobban !

Én az "ex"bnőmnek mindig írom hogy puszi , bár sajna ő nem írja , pedig elviekben barátok maradtunk !

2009. ápr. 5. 12:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
en mindig szoktam az ojan fiuhaveroknak akikkel joban vagyok.
2009. ápr. 5. 12:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
mi a barataimmal-fiukkal is-ha ex, ha nem, mindig igy köszönünk el, sms-ben, msn-en, elöben emg rendesen puszit adunk, szerintem ez tök termeszetes...
2009. ápr. 5. 12:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
a tinilányok előszeretettel küldözgetik a puszijeleket msn-en, mert az "oan ariii"....szóval ne aggódj, nem csak neked küld, hanem fűnek fának...(20/L)
2009. ápr. 5. 12:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért van hogy kifejezzék egymásnak hogy foglalkoznak a másikkal.A puszi csak barátságos.Ha azt írja hogy csók annak azért több jelentősége van.
2009. ápr. 5. 13:13
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
én szinte mindenkinek odaírom,h ogy puszi... ez már alapból jön
2009. ápr. 5. 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kell nagy jelentőséget tulajdonítani neki,gondolom egyszerűen csa kedves

Én még azt is mellé írom,h ceri,aztán küldök egy hatalmas cuppanósat mégsem értik félre:))

2009. ápr. 5. 15:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
háth szerintem semmi jelentősége a puszijeleknek énis szórom őket mindenkinek sőt elköszönéskor nem vágom be haogy na akkor csáó hnm egy puszijel s jólvan.:)ez már csak ilyen csajos szokás.
2009. ápr. 5. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!