Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez így minden lánynál akivel lehet valami köztünk? Nem értem! Tényleg. MONDJA MEG VALAKI!

Figyelt kérdés

Mindig az a téma, hogy megismerkedek egy lánnyal, tetszik nekem, neki is én, jól elvagyunk....csak mindnek az életében ott egy "volt pasi", akire azt mondják, hogy túl vannak rajta miattam....aztán mindegyik belezavarodik h neki mégis a volt pasi kell(aki bunkó volt velük és dobta őket). Meg van olyan is, hogy bejövünk kölcsönösen egymásnak egy csajjal, csak mindig depiidejei vannak a volt pasija miatt aki rosszul bánt vele régen, és tanácstalan...Ez miért van így minden lánynál??? nem hiszem el már...Olyat meg nem lehet találni,akin az én koromban nem ment még át valaki...vagy nagyon ritka, főleg az, hogy még be is jöjjünk egymásnak...

18/F

2011. júl. 24. 21:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
jézusom, pár hónapig együtt voltál egy nem szűz 20 éves csajjal és nem dugtad meg? ez nemcsak férfiatlanná tett a szemében, de azt a ziccert is kihagytad, hogy szex közben annyi oxitocin termelődik, hogy elég hamar kötődni kezdtek egymáshoz. látod, te még abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy jófiúként is tudsz barátnőt szerezni, de ha már megvan, fektesd le minél hamarabb mindkettőtök érdekében!
2011. júl. 25. 12:02
 22/27 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem egy állandó kapcsolatot látnak benned, csak egy olyat akinek a vállán kisírhatják magukat.://
2011. júl. 26. 18:42
 23/27 anonim válasza:
De már az a probléma hogy a csajok miért járnak egyáltalán kőbunkókkal....Aztán még bele is szeretnek
2011. júl. 26. 18:43
 24/27 Hailey13 ***** válasza:

lányként engedjétek meg hogy hozzászóljak.

akivel így van, annak üzenem: nem a világ összes lányával van a baj! gondoltál már arra hogy te se ismersz mindenkit? miért kell általánosítani néhány esetből?

ha meg "depizik" miatta, akkor nincs túl rajta, ilyen egyszerű. ne legyél tutyimutyi, ennyit tudok mondani.:)

2011. júl. 26. 19:02
 25/27 A kérdező kommentje:
Miért lemnnék tutyimutyi?:)
2011. júl. 26. 19:20
 26/27 Hailey13 ***** válasza:
nem mondtam hogy az vagy, azt mondtam ne legyél.:D egyszerűen fogd fel úgy hogy sirassák csak az exet, ne várj rájuk, csak ők veszítettek el téged, neked ez meg csak jó mert megismerhetsz más lányokat.
2011. júl. 26. 19:50
 27/27 Hailey13 ***** válasza:

és bocsánat, de a lányok nem szeretik a bunkókat, legalábbis azokat nem akik velünk azok. legalábbis szerintem. de nem is a "bunkó" szó az igazi, hanem a "magabiztos". valószínűleg ezt veszitek annak, és meg is mondom miért: mert pl a "bunkó" fiú az ő barátnője előtt leszól téged, hogy ő tűnjön az istenkirálynak, te (jogosan!) megutálod, és jön az az agymenés, hogy a lányoknak tényleg az ilyen paraszt kell?

de végülis lehet, hogy az a fiú nem gondolta komolyan, a lány meg most valami alfahímként tekint rá.

csak elmondtam a gondolatmenetem:)

2011. júl. 26. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!