Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győzhető le a "zöld szemű szörny"?
Egy szó: ÖNKONTROLL!!!
Illetve pozitív visszacsatolás. Hadd magyarázzam meg. Tudom miről beszélek, mert pontosan ugyanilyen helyzetben voltam, mint te.
Kifogtam egy olyan pasit, akinek hatalmas szabadságvágya van, jól esik neki ha megnézik, és igenis teljesen normális, ha ő is megnéz más nőket, hiszen nem vakult meg. Folyton hisztériáztam, nyaggattam, mindenért kiakadtam, de jelenetet soha nem rendeztem. Világossá tette nekem, hogy nagyon nagyon szeret, de képtelen elviselni, hogy egy nő ennyire birtokolni akarja. Azt mondta nekem, hogy ha nem vagyok képes megbízni benne, akkor egyáltalán nincs is mire építeni, és hogy ha nem fejezem be, rá is szolgál, hogy legyen okom féltékenykedni. Ez talán durvának hangzik, de észhez térített. Nem fenyegetés volt, hanem tények, mert ha folytattam volna, az azt jelenti, hogy tönkremegy a kapcsolat, akkor pedig miért maradt volna velem?
Szóval onnantól kezdve visszafogtam magam, ha hirtelen mérges lettem valamiért, nem szóltam róla, hagytam magam megnyugodni. Utánagondoltam, és rájöttem, hogy ha én kellek neki, akkor nem hagy el valakiért, akit megnéz az utcán, ha meg mégis szembejön valaki, aki szellemi szinten is többet tud nyújt nálam, úgyis mindegy. A hisztéria csak ront a helyzeten.
Szóval az én receptem az volt, hogy nyugton maradtam, SOHA nem rendeztem jelenetet mások előtt, és aludtam egyet a dologra. Ha másnap (vagy órák múlva) is idegesített a dolog, akkor megemlítettem, de nem hőbörögve, "ütlegelve", vagy hasonló heves módon. Normális hangnemben, ahogy az felnőttekhez illik. Az elején nagyon keserves volt, mert az ember hajlamos azt hinni, hogy féltékenykedés nélkül a párja majd elkanászodik, pedig pont hogy nem így van. Kb egy hónap után rájöttem, hogy a kapcsolatunk sokkal békésebb, harmonikusabb lett, és most már eszembe sem jut úgy viselkedni, mint régen.
Szóval ha fontos neked a pasi, akkor uralkodj magadon, meglátod, megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!