Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet boldogulni ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet boldogulni ebben az életben? (többi lent)

Figyelt kérdés
Fiatal vagy. Nem születtél gazdagnak, legjobb esetben is minimálbérért köpöd ki a tüdőd, átlag alatti szinvonalon élsz napról-napra. Pénzed nincs, örülsz ha magadnak megteremted, amit meg kell nem, hogy családalapitás, stb. Családalatipás. Vicces. Mikor még barátnőd sincs, mert te vagy a társadalom (majdnem) legalján és ez nem túl kecsegtető egyetlen nőnek sem. Előtted áll a nagy élet és nem tudod mit kezdj vele. Tele vagy ötletekkel, álmokkal, de mint mindenhez manapság már azokhoz is pénz kell, ami nincs. Szóval ördögi kör, amiből nem lehet kilépni. Vagy sikerült ez már valakinek?
2011. júl. 24. 17:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Eléggé úgy tűnik,hogy mindenáron ki akarsz lépni a jelenlegi életedből. Hm. Jelentkezhetnél valamelyik afrikai önkéntesprogramba, itt csak az angliába való kiutazást kell fizetned, aztán már mindent a szervezők állnak. Vagy mondjuk nem is kell feltétlenül Afrikába menned. Ha 25 alatti vagy simán találsz európai önkéntes programokat, és azalatt az idő alatt amit kint töltessz szerzel annyi ismeretet a helyről,hogy utána találj melót/lakást. Szerintem ha nem siránkozol ezen hanem lépsz akkor sokkal jobban jársz.
2011. júl. 24. 17:40
 2/10 anonim ***** válasza:

Semmiféle képp ne add fel! Magyarországon nem hiszem, hogy össze tudd magad szedni. Angliát ajánlanám neked.

16F vagyok, és már én sem magyarországban gondolkodom! Tehát elég siralmas a helyzet!

2011. júl. 24. 17:49
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem siránkozok, csak érdekel mások véleménye, hogy hogy vannak ezzel, mert valószinüleg a nagytöbbség ilyen szituációban van. Ha siránkoznék akkor ógy kezdtem volna, hogy jaj de szar nekem. De nem csak nekem szar, hanem a nagytöbbségnek is, sajnos.

Afrikába? Mégis mivel jobb ott, mint itt?

2011. júl. 24. 17:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek, Magyarországon egy magyarnak esélye sincs annyi pénzt összeszedni, h legyen saját lakása, autója, és biztonságban el tudjon tartani egy családot. Külföldre kell menni hozzá sajnos, v cigánynak/zsidónak kell születni.
2011. júl. 24. 17:56
 5/10 anonim ***** válasza:

Menj ki folyami hajóra dolgozni.Ha 1000-1500 euro simán meg van. Szállásod és a kaja meg lenne oldva a hajón. Van szabadnap is,borravaló is stb.Gyűjtesz némi lóvét,aztán elkezdhetsz gondolkodni,hogy mikre van még szűkséged.

(vagy bárhova külföldre..Sajnos jobban megfizetik az embert külföldön,akár cselédként is)

2011. júl. 24. 18:05
 6/10 anonim ***** válasza:
javítás: havi: 1000-1500euro
2011. júl. 24. 18:06
 7/10 A kérdező kommentje:
Te dolgoztál már ilyen helyen?
2011. júl. 24. 18:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Ne add fel, én ugyan így vagyok. Magyar vagyok nem cigány, azaz nekem és a családomnak nem jár a segélyhalom és gyilkolásért sem 5-6-7 évre csuknak le (nemrég egy c-tipusú banda megölt egy nénit egy szomszédos faluban, a saját otthonában egy ásóval. 8 évet kaptak csak...). Igaz, én még tanulok. A családom szegény, én viszont már most komoly célokat szövögetek magamnak, és ezeket bármi áron véghez fogom vinni. Ha sikerülnek a terveim, egyszer majd kitörök a nyomorból.

15/l

15/l

2011. júl. 24. 18:22
 9/10 Zuperapuka ***** válasza:
Ha van merszed, akkor tőzsdézz.
2011. júl. 24. 18:29
 10/10 anonim ***** válasza:
jartam ilyen cipoben... nos, en erdelyi vagyok, mikor megszunt a kotelezo katonasag rengeteg munkahely jelent meg, mar 5 eve melozom itt, es meg vagyok elegedve a jelenlegi eletemmel
2011. júl. 24. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!