Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan segitsek neki hogy ne legyen szégyenlös?
Figyelt kérdés
1 honapja járok a bnömmel, már volt csók de mondjuk több ember elött már nem meri ki mutatni az érzéseit és ha meg akarom csókolni akkor el hajol és azt mondja hogy"majd holnap" persze holnap is ez van meg szinte mindig de amikor kettesben vunk akkor bármikor le tudom smárolni.(Jah és elöször féllt a csóktól és olyan aranyos volt az elsö csóknál remegett)és egy kicsit szégyenlös.2009. ápr. 4. 19:17
1/5 anonim válasza:
Majd megszokja,csak ne hozd kellemetlen helyzetbe.Nem mindenki szereti kiteregetni az érzelmeit
2/5 anonim válasza:
Sokat bókoljál neki, érezze hogy mennyire fontos vagy neki, érezze biztonságban magát. Mást nem tehetsz.
4/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, mint a barátnőd. Mondjuk én alapból nem is nagyon szeretek csókolózni, inkább szájrapuszi :) Amúgy sem az a lényege, hogy mások nézzék, hanem hogy ti ketten élvezzétek, ahhoz meg minek közönség?
5/5 anonim válasza:
Szeresd nagyon, érezze hogy biztos háttere van:) Ha alkalom adódik rá esetleg kérdezz rá, hogy miért ilyen visszahúzódó, de semmiképp se bántsd meg, ne érezze úgy hogy felelősségre vonod. És légy nagyon türelmes! Idővel kibontakozik.. amúgy hány éves a lány(az is belejátszhat) és te?
És egy utolsó gondolat: ha megcsókolod sztem ne azzal a tipikus gyors nyelvessel... hanem légy gyengéd és romantikus:) Sokan azt hiszik hogy az ilyen nem is igazi csók.. pedig épp ez A csók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!