Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért, miért nem akar lejönni hozzánk? Nagyon el vagyok keseredve.
Több mint 2 hónapja járok a barátommal én 15 ő 20.
Eddig titokban jártunk és azalatt a 2 hónap alatt csak én mentem hozzájuk mikor anyum rájött és leültünk beszélgetni megbeszéltük h neki is jönnie kell hozzánk...de ő mindíg talál ki vmi hazugságot h ne keljen neki lejönni...Pl: Úgyvolt h holnap lejön de azt mondta h megint gyakorlatra kell mennie vagy hova...múltkor is összevissze hazudott.
Az a legrosszabb az egészben h az anyukájával is beszéltem és ő azt mondta h ma se volt otthon közbe pedig a haverja azt mondta h igen..
Én nagyon szeretem őt és nagyon elvok keseredve...
A telefonját pedig kikapcsolta és azt mondta az anyukája h azért mert otthon hagyta és lemerült..
Nemtom mit tegyek eddig minden jó volt..
Légyszi segítsetek!!!
Köszi..
Nem feküdtünk le demár petting is volt majdnem...
De már mind1 mert vége én mondtam ki...:'(
Nagyon szomorú vok és most csak sírok de haggyuk is...áhh
Ügyes kislány vagy, jól tetted (:
Tudom ez sablonszöveg, de a fiú meg sem érdemelt téged. Te foglalkoztál vele, ő meg szart a fejedre magyarán mondva.
Sokkal jobbat fogsz találni.
Erős légy.
:*
Köszönöm...aranyosak vagytok de tényleg
de egy pár napig még ilyen leszek..
Egyebként anyumnak köszönhetem mert ha ő nem adott volna tanácsot talán még most is vak lennék...:(
Pedig én nagyon szerettem és ezt kapom nagyon rossz érzés.
Köszönöm szépen..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!