Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, Nem tudok dönteni. Mit csináljak? :S
A történet ez lenne:
Kimentem olasz országba dolgozni, és a tánc csapatba akikkel mentem volt 2 srác...akik eleinte idegesítettek... később viszont beleszerettem az egyikbe.. és a másik iránt is érzek valami féle kötődést...volt egy éjszaka amikor ittunk egy kicsit mind a 3-man... és megtörtént a dolog mind kettőjükkel... na most az egyik srác össze akar velem jönni, de én a másikhoz vonzódom.... és kitalálták h csináljuk azt h nyitott kapcsolatban éljek mind a kettőjükkel.... és nem tudom h most erre mit mondjak... vagy mit csináljak velee... mert én nagyon szerelmes vagyok az egyikbe...és neki meg barátnője is van... a másik srácc pedig elhagyta miattam a barátnőjét... :) szóval HELP mert nem tudom mit tegyek... :)
Szilvásbuktát, mert azt szeretem.
Én nem hiszem, hogy bölcs dolog lenne bármelyikkel is együtt lenned. Nem elég, hogy az ő barátnőjük életét, az övékét, de akár a sajátodat is elronthatod. Ha ennyire könnyen "bűnbe estek", tehát elhagyták miattad a barátnőjüket, akkor mi biztosít arról, hogy veled nem fogják-e ugyanezt megtenni.
Ha a véleményemre vagy kíváncsi, az elsőnek van igaza. Nem igaz, hogy nem lehet kibírni. Barátnőjük van, fogd már fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!