Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen? Miért nem akar magával vinni bulizni?
Párom nem akar magával vinni bulizni, csak nagyon ritka alkalmakkor megyek vele én is. (Általában akkor, amikor összeveszem vele ezért és hogy ne veszekedjek elvisz.) Azt mondja, egyedül jobban szeret szórakozni menni és ha vele megyek feszéjezve érzi magát.
Mindig azzal jön, hogy én még túl fiatal vagyok én is menjek szórakozni, minél többet. De én inkább vele szeretnék menni, vagy azt szeretném, hogy ő is jöjjön velem és úgy bulizzunk.
Nem zavarja bárhova is megyek, mindig azt mondja ha találok valaki mást, lecserélném közöljem és ő lelép.
Ezekből arra következtettem, hogy nem is vagyok neki fontos eléggé, (mivel nekem ezek eszembe se jutnak) ezt neki is megmondtam azt mondta nagyon is fontos vagyok neki, csak ő reálisabban gondolkodik, mint én. Én még fiatal vagyok ő már többet élt, többet látott.
Mit gondoltok erről? Segítsetek megérteni páromat, mert úgy látszik nekem ez nem megy!
Én/23 Ő/29
Egy pár akkor sem kell, hogy együtt menjen szórakozni, ha jól megvannak együtt. Mégpedig azért, mert attól még nem fogják ugyanazokat a zenéket és helyeket imádni és ugyanazokkal az emberekkel jól érezni magukat.. Persze lehet közösen is, de melyik fél tud felhőtlenül szórakozni, ha a másik unja magát vagy csak próbál úgy tenni, mintha jól érezné magát?
Alapvetően az, hogy nélküled jár bulizni, semmi rosszat nem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!