Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerethetne újra belém a párom?
Sajnos megromlott a kapcsolatunk és ő már nem szerelmes,de mint embert szeret még.Fontolgatja a szakítást.Én nagyon szeretem őt,de a rossz helyzetbe,amibe kerültünk teljesen kifordultam önmagamból és olyan ember lettem,akit nem csodálom,hogy már nem szeret.Megbeszéltük már ezt,de még nem sikerült feldolgozni a történteket és nagyon elviselhetetlen a természetem,belátom.
De szeretnék megváltozni,nagyon ki vagyok fordulva magamból.
Semmiképp nincs szükségem olyan válaszokra,hogy szakítás a megoldás.... mindenkinek jár egy esély és tényleg szeretnék megváltozni,újra az a szeretnivaló aranyos lány akarok lenni,akit annó megszerett,nem ez az undok,kiállhatatlan.
Vajon hogyan tudnám meghódítani újra?
25L
"de még nem sikerült feldolgozni a történteket"
Ameddig ez nem sikerül,nem látok esélyt.Barátnőmmel ugyanezt élem át..én harcolok érte és értünk,vele.
hogy érted, hogy elviselhetetlen a természeted? hisztizel, kiabálsz, veszekedsz? csak mert ha ez a probléma és érzed, hogy gáz lesz akkor vonulj él pár percre és higgadj le.
Ha érzed, hogy gáz voltál kérj bocsánatot.
Ha nem szerelmes már, sajnos nincs mit tenni, ezt nem lehet kierőszakolni:(((
Én is ebben a helyzetben vagyok, még a korunk is stimmel. Őszintén sajnálom:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!