Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha? Bővebben lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Napokban néztem a Sanctum c. filmet és megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy mit tennék ha élet veszélyes helyzetbe kerülnék a párommal és én talán ki tudnék kerülni belőle, de őt lehetetlen lenne kijuttatnom belőle vagy ha megpróbálnám akkor több mint valószínű, hogy mind ketten meghalnánk.

Megvárnád vele a halált?

Halálba segítenéd, hogy ne kelljen szenvednie és menekülnél?

Megpróbálkoznál őt is kijuttatni, de tudnád, hogy minden bizonnyal lehetetlen és mind ketten belehaltok?

Az az opció nincs, hogy kimenekülsz és hívsz mentő osztagot.

2011. júl. 22. 09:33
 1/2 anonim ***** válasza:
ha igazán szeretem,minden erőmmel próbálok segíteni neki
2011. júl. 22. 09:47
 2/2 anonim ***** válasza:
valószínűleg kimenekülök, és hívom a mentő osztagot.
2011. júl. 22. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!