Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek tovább és felejtsem el minél hamarabb?
Figyelt kérdés
Tegnap szakítottam velem a barátom.Nagyon szeretem:(
Az újrakezdés sajnos teljesen esélytelen:(
Rosszul vagyok,egész nap sírok,ráadásul letiltott Msnről is,hogy nem akar velem beszélni,amíg ki nem heverem,mert csak nekem lenne rosszabb:(
Így is szörnyű.Nem szeretnék vele egyáltalán többet beszélni.De olyan ürességet érzek,akkora hiány van:(
Semmi értelme a napjaimnak,egész nap aludnék,akkor nem gondolkodnék és nem lenne ilyen sz*r.Akárhova megyek akárkivel folyamatosan eszembe fog jutni:(
Elaludni se tudok,mert csak rajta gondolkodok és órákig sírok.Valami elalvás tippet tudnátok?:(
Annyi lelki erőm sincs,hogy sportoljak,hogy kifáradjak,mert folyamatosan eszembe jut:(
2011. júl. 21. 18:29
11/13 anonim válasza:
Jaj, lányok, nehogy feladjátok itt nekem. Soha senki miatt nem érdemes kétségbe esni, fiatalok vagytok, majd jön másvalaki, aki mellett boldogok lesztek. Fogjátok fel úgy, hogy nem volt méltó hozzátok az illető, így talán picivel könnyebb elviselni. Ne keseredjetek el, és remélhetőleg hamarosan jobb lesz a kedvetek.
13/13 A kérdező kommentje:
Boldog párkapcsolat mással:)
2011. dec. 10. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!