Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy én 20 másodperc alatt végzek ő meg fél órákig képes ezt csinálni?
Figyelt kérdés
Kapcsolatunkba ez egy nagy probléma. Miért kel fél órákig melengetni a szart a wc-n? nagyon büdös basszus.2011. júl. 21. 18:20
11/17 anonim válasza:
Együtt vagytok, alap dolog lenne hogy ha nem tetszik valami akkor elmondod neki, normálisan, megkéred hogy húzza le a budit miután kijött az alkotása mert büdös van.
12/17 anonim válasza:
Szerintem ő egyáltalán nem érzi a büdöset. 1-2 perc után én sem szoktam érezni a sajátomat.
14/17 anonim válasza:
A én pasim is ezt mondja. Egyébként utána lehet olvasni, az orr a legfáradékonyabb emberi szerv.
15/17 anonim válasza:
1: egy idő után már nem tűnik fel és nem zavarja a trónon üldögélőt a szag.
2: én régebben (14 éves koromig, asszem) szintén képes voltam üldögélni odabent, most meg pikkpakk végzek. Ki lehet nőni, vagy nevelni.
Szólj és ne tartsd magadban. Másrészt meg nincs egységidő a szarásra. Ha sokáig kell, sokáig kell. Amikor úgy érzed, hogy "na még egy kicsi bent van még", akkor próbálkozni fogsz a lehető legtöbbet _kihozni magadból_ ugye érted az áthallást?
16/17 anonim válasza:
Én ezen halálra röhögtem magam a kérdésen és az összes válaszon! :D XDDD
17/17 anonim válasza:
Kib.aszott nagy b.unkó, anyám ugyanezt csinálja, nyitott ajtónál ül a @arán és közben újságot olvas. 1000x megkértem, hogy húzza le, aztán úgy üldögéljen úgy, de még neki áll följebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!