Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk Mi az amit nem szerettek egy lányban?
1: nagyon ki tudnak borítani a motiválatlan, önbizalomhiányos "mindenem a szerelem, mer az naon jóóóó" típusú csajok, legyen talpraesett
2: ha egy nőnek nincs hobbija, és elvárja, hogy a pasija csak vele foglalkozzon 0-24
3: az irracionális, érzelmi alapon történő megnyilvánulások pl. vitában. Mondjuk, veszekszünk, mert teszem azt, hazudott; neki fáj a veszekedés és a fájdalmat akarja törleszteni, ezért visszaszúr, pl. "bezzeg az nem gáz, mikor ott hagyod a mosatlant"
4: szellemi igénytelenség, bénaság, butaság. Pl, amikor valami hiányossága van, és képtelen magától utána járni, inkább megkér egy srácot, hogy korrepetálja, miközben hajtogatja, hogy ő ehhez nem ért.
5: a célozgatások, amikor nem meri felvállalni, hogy most miatta történjen valami másképp, mint eredetileg az tervezve volt, inkább szeretné, ha a pasi kitalálná, és így nem őt terheli a dolog. Ja és persze, amikor nem értik őket, megsértődnek.
6: határozatlanság: - szerintem, menjünk A helyre! - nincs kedvem. - Akkor hogy szeretnéd, menjünk, ahová te akarod. - nem tudooom.
7: amikor problémamegoldás = sírok valakinek, és könnyebb a lelkem, mert a férfi megoldani akarja a problémát, a nőknek előbbi elegendő. A nők ezután érzelmileg megkönnyebbülnek, a férfi rágódik tovább. Példa: Párom folyton panaszkodik, milyen igazságtalan tud vele lenni a nővére (és igaza van), elsírja magát, megvígasztalom. Ő ezzel túl is van a dolgon, én nem. Legközelebb kezdődik a szitu, ráadásul nekem is oszt lapot, szóvá teszem a dolgot, párom bokán rúg, hogy jobb a békesség (majd este egy újabb sírással ő megint megoldotta, én meg még lejjebb zuhanok).
8: amikor panaszkodik, de csak azt fogadja el, amit hallani akar ("jaaaj, az a pasi nem érdemelt meg téged"), és, ha azt mondod, itt te is hibáztál, megsértődik
9: amikor konfilktuskezelés = nem szólok hozzá (pedig meg lehetne beszélni, de majd inkább a barátnőimmel, mert ők aztán tudják, mi miért történt)
10: amikor heti 10 alkalommal terelik le a párjukat szexuális téren, mondván fáradtak/rossz kedvük van/fáj a fejük, de, majd, ha EGYSZER a fickó mondja a beindult nőnek, hogy most nincs kedvem, akkor jön a dráma, hogy "nem szeretsz már?"
11: amikor hajtogatják, milyen kicsi a mellük/nagy a fenekük stb, pedig nincs velük semmi baj, csak várják a bókokat
12: amikor már azon féltékenykednek, ha ránézünk egy másik nőre
13: amikor nem fogják fel, hogy a pasik is igénylik a figyelmességet
14: amikor sírnak, hogy minden pasi egyforma, pedig csak emberismeret kéne
15: amikor nincs probléma és generálnak maguknak, mert nem képesek felfogni, hogy ez csak a lánykönyvekben romantikus
Hirtelen ennyi, csak még annyit: a lista hossza ellenére, szeretem és tisztelem a nőket, pont azért tudok ennyire kiakadni, mert annyit várok tőlük, mint magamtól is. Azok a pasik nem akadnak fent ezeken, akik egyetértenek azzal a mondással, miszerint "egy nőnek annyi esze legyen, hogy ne álljon az ereszcsorgásba", ők nem is várnak többet a nőktől, én igen.
13:26 vagyok
Egyrészt köszönöm a pozitív visszajelzéseket, másrészt annyit szeretnék hozzátenni, hogy azt nem értem, miért bánt valakit, ha egy lány iszik. Nekem kimondottan imponál, ha egy csaj tud inni. Ez alatt persze, nem azt értem, hogy bírja az italt, hanem, hogy tudja kezelni. Ismeri a határait, tudja, mit szeret, és szeret becsípni. Nem tudnék olyan nővel élni, aki nem értékeli mondjuk a jóféle pálinkát. Komolyan frusztrálnak azok a nők, akik muszáj alapon majszolgatnak egy kis csokilikőrt. Imádom, hogy, ha olyan van, el tudok menni a párommal kettecskén valahova iszogatni kicsit, és, ha körivás van terítéken, akkor ő Unicumot iszik, mert azt szereti, nem a cukorszirupokat. Teljesen meglep, hogy a férfiak 90%-a mondja azt, hogy ne igyon a nő alkoholt. Én azt becsülöm egy nőben, ha igenis eljön veled inni, elbulizik a barátaiddal (nem kell pátyolgatnod, mert unatkozik), és mégsem lesz visongó részeg p1csa, nem kell a haját fogni a kerítésnél, mert tudja, mi az alkohol, tudja kezelni. Szeretem azt is pl, ha egy lánnyal el lehet beszélgetni vicces bulis sztorikról (amelyek persze nem arról szólnak, hogyan hányt 25 alkalommal egy este). Én biztosan nagyon punk parasztgyerek voltam, mikor összejöttem a párommal - lassan 8 éve -, de mi akkor is borozni mentünk el, nem sütizni, igazság szerint sokkal kötetlenebbül el lehet beszélgetni egy pohár bor mellett, mint egy somlóit majszolgatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!