Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beteges ha 21 évesen 14-16 éves lányokkal is kavarok bulikban?
Igazából én is jó ha 17-nek ha kinézek.
Örök tini vagyok gondolkozásra legalábbis:))meg viselkedésre is.
14 alatt már azért nálam se jöhet szóba!!!
Tehát nem vagyok pedofil.
Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Válaszotokat előre is megköszöntem:)
"Sosem volt ilyen jó kapcsolatom :)"
Na ne mondd! 15 évesen? Még szerencse, hogy így gondolod! Úgy mégis, 15 évesen mekkora tapasztalattal rendelkezhetsz? Nem akarom leszólni a fiatalabbakat, de én is voltam ennyi idős, és bizony még emlékszem. 15 évesen meg akartam kérni a barátnőm kezét. 15 hónapig voltunk együtt! Ez már nem kevés. És a végén egy apró hülyeségen vesztünk annyira össze, hogy szakítás lett a vége.
Ne haragudjatok, tényleg nem akarlak bántani titeket, akik még fiatalok vagytok, de azért ekkora égrengető szöveget ne eresszetek el, legyetek szívesek!
Kérdező: "én is kihasználom ezt a trendet"
Most erre mit mondjak? Az előző hozzászólásomban leírtam mit gondolok (én vagyok a tegnapi 23:57-es). Nyugodtan gondolkozz el magadon. Keresgélj a saját kordbelieknél, ők már nem vágynak sokkal idősebbekre, megfelelnél nekik Te is. És még kihívás is lenne benn, meg tapasztalat szerzés a kapcsolatok terén!
vivcic válasza először (04:20)...
"minden csajnak az idősebb pasik jönnek be"
...később (03:05)...
"a kor csak egy kib*szott szám"
Ellentmondásba kerültél saját magaddal, írni sem tudsz rendesen. Na ennyire vagy "érett", te kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!