Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti megbocsatanatok a baratotoknak ha lekurv@zn@?
Nekem volt ilyen! :)
Egy expasim megemlítette h minden nő k*urva mindezt az első hónapban! Hozzáteszem huszonéves koromban is szűz voltam!
Akkor megmondtam neki: oké stricikém, mától kezdve pénzért fekszem le veled!
Csak nézett tátott szájjal. Nemsokára szakítottam vele telefonon-ennyit érdemelt meg.
Amúgy minden nője szentfazék rendes lány volt, ezért is csodálom h qrvázza a nőket.
Ő lehetett egy nagy gerinctelen ribanc férfi(?) létére.
gondolom meglévő, vagy végét járó kapcsolatról van szó és a kérdést pedig a sértett teszi fel:
férfi szemmel ezt én "kicsit" furcsának tartom. teszem azt szeret téged eléggé. jó, megeshet, hogy hozzávág valamit a fejedhez, de hogy lesz abból lek*rvázás? mi viszi rá, hogy annak tituláljon? lehet, hogy volt rá oka, bár ahogy sejtem szó sincs okról, csupán kifért a száján, mert gőzölt a feje. nekem meg éppenséggel a talpam férne bele azoknak a szájába, akiknek ingere olyasvalakit így nevezni, akinek köze nincs ehhez a jelzőhöz. jelenlegi barátnőmet éppenséggel neten keresztül nagyon szeretik lek*rvázni pont olyanok, akik barátként tekintenek rá. érdekes barátok. jó ideig pedzegették ennek a szónak a jelentését. szóltam is érte, mert dühített rendesen, hogy több frontról kapja, ráadásul háta mögött is így merik nevezni páran, holott eléggé ártatlan jellem. szerencséjük, hogy időben felfogták, hogy mivel dobálóznak. hadd ne kelljen nevelnem őket. egyértelmű, hogy nincs bocsánat.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:39
Mintha én írtam volna. Én is ugyanilyen pasival jártam, az összes volt barátnőjét lekurv.zta, meg mindennek elmondta őket, azt is mondta, hogy a nők csak arra valók, hogy a férfiakat kielégítsék... Meg se tudta mondtan i, hány barátnője volt előttem. Amúgy engem is lekurv.zott, holott az ég világon semmit nem csináltam, akkor túl tettem magam rajta, de most biztos, hogy nem tenném meg. Csinált még elég fura, és megalázó dolgokat, fél év után szakítottam vele, de még engem bunkózott le. Soha többet nem akarom látni.
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!