Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavar, ha a pàrot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar, ha a pàrotok megnèz egy lànyt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 20:56
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
persze h zavar :OO jól össze is vesznék vele 25/L
2011. júl. 20. 20:57
 2/10 B.angel ***** válasza:
Zavar! Főleg, ha feltűnően. De mit lehet tenni? Semmit!
2011. júl. 20. 21:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem feltűnő akkor nem. Attól még hogy velem van, van neki szexualitása mint bárki másnak. Ameddig tetlegesség nincs, addig nem para.
2011. júl. 20. 21:10
 4/10 anonim ***** válasza:
szerintem egy stabil kapcsolatban ez nem gond (=
2011. júl. 20. 21:10
 5/10 anonim válasza:

Nők és férfiak is megbámulnak másokat, akik történetesen nem a párjuk, és jól is van ez így rendjén. Ne legyünk már álszentek. Zavarhat a dolog, és nem mondom, engem is néha tud zavarni, amikor észreveszem, csak Ő nem tudja, hogy észrevettem, DE:

TUDOM, mert TUDOM, hogy én vagyok a szerelme, innentől kezdve nem érdekel, hogy ha az utcán megbámul egy csinos lányt. Mellesleg, én is meg szoktam nézni más férfiakat, mert igenis kell a szememnek a vizuális élmény.

Szerintem fogadd el, hogy a világ így működik, és a magad lelki békéjének érdekében NORMÁLISAN és higgadtan azért hozd a párod tudtára, hogy érted Te ezt, de neked nem esik jól, ha már csinálja, legyen kreatív, és úgy csinálja, hogy neked ne tűnjön föl. :)

2011. júl. 20. 21:29
 6/10 anonim ***** válasza:
52%

Nem zavar, mert nem néz meg egy lányt sem feltűnően. Volt, hogy én hívtam fel a figyelmét, hogy látta-e, milyen csinos két lány sétált el nem messze tőlünk, erre ő azt mondta, nem, neki már nincs szüksége arra, hogy lányokat nézegessen, mert már megtalált engem és másra nem kíváncsi.

(He-he... Jó válasz! XDDD)

2011. júl. 20. 21:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem zavar ha meg nézz egy szép lányt persze nem ugy ,hogy közbe kiesik a szeme! DD
2011. júl. 20. 21:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi szoktuk együtt stírölni a csajokat, néha pasikat is az én kedvemért;-)
2011. júl. 20. 22:36
 9/10 anonim válasza:
A férfi férfiból van, a nő pedig nőből. Miért zavarna, ha a párod megnéz egy csinos lányt/srácot az utcán, ha te is ugyanazt teszed? Persze a nők diszkrétebben végig tudnak mérni egy pasit, így a párjuk nem veszi észre. Ha egy pasi megbámul egy csajt.. na azt nem lehet nem észrevenni. :)Míg érvényben van a "Mindent a szemnek, de semmit a kéznek!" addig nincs semmi probléma :)
2011. júl. 20. 22:37
 10/10 napietus ***** válasza:
miért is zavarna? a férjem se nem vak, se nem homokos hál' Istennek :D akkor lenne ok aggódni, ha a fiúkat nézegetné...persze a feltűnő bámulás távol áll tőle, ahogy tőlem is, pedig én is megnézek egy jó pasit.
2011. júl. 21. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!