Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, ha a pàrotok megnèz egy lànyt?
Nők és férfiak is megbámulnak másokat, akik történetesen nem a párjuk, és jól is van ez így rendjén. Ne legyünk már álszentek. Zavarhat a dolog, és nem mondom, engem is néha tud zavarni, amikor észreveszem, csak Ő nem tudja, hogy észrevettem, DE:
TUDOM, mert TUDOM, hogy én vagyok a szerelme, innentől kezdve nem érdekel, hogy ha az utcán megbámul egy csinos lányt. Mellesleg, én is meg szoktam nézni más férfiakat, mert igenis kell a szememnek a vizuális élmény.
Szerintem fogadd el, hogy a világ így működik, és a magad lelki békéjének érdekében NORMÁLISAN és higgadtan azért hozd a párod tudtára, hogy érted Te ezt, de neked nem esik jól, ha már csinálja, legyen kreatív, és úgy csinálja, hogy neked ne tűnjön föl. :)
Nem zavar, mert nem néz meg egy lányt sem feltűnően. Volt, hogy én hívtam fel a figyelmét, hogy látta-e, milyen csinos két lány sétált el nem messze tőlünk, erre ő azt mondta, nem, neki már nincs szüksége arra, hogy lányokat nézegessen, mert már megtalált engem és másra nem kíváncsi.
(He-he... Jó válasz! XDDD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!