Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek várok . Helpp?
Figyelt kérdés
Régebben volt egy barátnőm kb 1 hónapot jártunk nem is lakot tőlem mesze épp ezért ismertük meg egymást aztán nagy nehezen össze jöttünk, aztán az véget lett vége mindenek mert barátnőjének elmondtam hogy mink szeresük egymást és nem tudom mért de szerintem barátnője mondod a neki valamit és szakitotünk, (állitólag annak is teccetem ) de aztán nagyon össze vesztetünk azóta is teccik nekem a csajszi meg minden . Neki se volt senki úgy tudom és ahányszor meg lát engem valamit mond meg köröz a ház körül a kint vagyok haverjaimal stb szóval szerintem még mindig teccem neki és most mit csináljak Hogy béküljek ki vele? én már nagyon szeretnék vele ?2011. júl. 20. 19:12
1/5 Koldus válasza:
Először tanulj meg helyesen írni, utána ráérsz csajozni...
5/5 Zuperapuka válasza:
Köröz a ház körül? :))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!