Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy a barátnőm szó nélkül lelép a barátnőivel?

Figyelt kérdés
A barátnőm csak úgy, szó nélkül lelépett a barátnőivel ma délután és most kell megtudnom (faceről), hogy hol vannak. Szerintetek ez normális dolog?
2011. júl. 19. 23:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
Akik szerint ez rendben van, az valszeg nő és persze fordított helyzetben égbekiáltó szemétség lenne. Egyébként nem szép dolog, de legalább már tudod, hogy kezeld ha bulizni mész. Ha megszól érte, lesz mivel érvelni. Aztán vagy balhéztok, vagy megbeszélitek, hogy ez így nincs rendben. Vagy minden marad úgy, ahogy eddig..
2011. júl. 19. 23:47
 12/17 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt ilyen eset, mindig megdumáltuk ki hová megy stb...
2011. júl. 19. 23:48
 13/17 szamóca.. ***** válasza:
100%

mondjuk én a 30 smst is durvának tartom, de az tényleg nem jo h nem válaszolt, ennyit megtehetett volna. lehet máskor agresszív voltáll, vagy odamentél akkro is ha nem akarta? ha nem, akkor tényleg nem jo hogy ne mválaszolt.

egyébként lány vagyok jah, de fordított esetebn is így normális.

2011. júl. 19. 23:50
 14/17 anonim ***** válasza:
50%
Hát nem teljesen normális,mert simán felhívhatott volna,vagy elmehetett vna hozzád,vagy írhatott volna levelet fészbukkon.Ha csak így lelép nélküled szó nélkül,és ha ez többször is előfordul(t),akk az nem teljesen normális.
2011. júl. 19. 23:51
 15/17 napietus ***** válasza:
a telefont felvehette volna, az igaz. egyébként én fordított helyzetben is ugyanezt írnám. a hisztisp*csa és a hisztis pasi egyformán gázak :D
2011. júl. 20. 00:07
 16/17 anonim ***** válasza:
75%
Ha eddig megdumáltátok, akkor most is tegyétek majd ezt. Beszéld meg vele legközelebb, hogy ha ilyen van, akkor igenis szóljon róla, mert a mai világban bármi megtörténhet ill vesd fel neki azt, hogy neki az hogy esne, ha te is csak úgy lelépnél a haverokkal...
2011. júl. 20. 08:11
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem a tulajdonod. Inkább arra keress választ, hogy miért nem vette fel a telefont, ne arra, hogy miért ment el szó nélkül. Lehet szimplán nem hallotta, nem figyelte a telefont (bevallom, én se szoktam, ha a barátaimmal vagyok), lehet más volt a dologban. Ezen gondolkozz inkább.
2011. júl. 20. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!