Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van? Úgy érzem szexelnem kell vele.
Figyelt kérdés
Volt egy fiú akivel csak egy két randink volt de úgy döntöttem hogy nem fog működni a dolog.Visztont mostanában amikor masztizok mindig őt képzelem el,hogy vele szexelek.Ez szar,mert nem tudom hogy beszéljek vele?Vagy mit csináljak? komoly válaszokat légyszi.:D2011. júl. 19. 19:21
1/6 anonim válasza:
csönges be hozzá és mond h szeretnél dugni vele.
2/6 anonim válasza:
Ezek szerint tudat alatt mégis arra vágysz, hogy vele legyél (hacsak nem a távszex híve vagy...) a kérdés ezzel el is döntetett.
4/6 anonim válasza:
Azért gondolsz rá, mert ő volt az utolsó fiúd.
5/6 anonim válasza:
:))) CSONGESS BE HOZZAM SZEXPAJTAS:))EZT KENE NEKI MONDJAD:))
6/6 anonim válasza:
21:23 VAGYOK..EGYETERTEK AZ ELSOVEL:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!