Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnom nagyon ronda. Mit tegyek?
Biztos van annak oka, hogy elhízott.. Lehet már te sem vagy a régi vele. Ha valami probléma miatt hízott el, akkor oldjátok meg. Vedd rá, hogy figyeljen a testére. Elég szar, ha már így az elején ilyen problémába ütköztök.
Én azt mondom, szakíts vele. Nincs értelme húzni, ha már te sem érzel semmit, és ő is totál közömbös lett irántad. Nem érdekli semmi... csak zabál. Lehet kompenzál valamit a kajával, boldogtalan...
Azt mondod szereted. Akkor mégis mit számít mások mit gondolnak?
Nekem is ronda a barátom, szó szerint a haverjaim kiröhögnek minden alkalommal mikor együtt látnak minket. És akkor? Azért vagyok vele mert én szeretem, és rendes és tudom hogy ő kell nekem. Szóval gondold végig, hogy neked mi vagy ki kell, ha nem ő akkor hagyd ott.
Szerintem beszéld meg vele, hogy amikor megismerted még máshogy nézett ki, és mivel te is próbálod karbantartani magad, hogy neki tetsz, te is valami ilyesmit várnál tőle, mert így úgy érzed, hogy már nem vagy elég fontos neki.
Amúgy a másik meg, hogy kíváncsi vagyok, hogy hány haverodnak van komoly kapcsolata azok közül, akik cikiznek vele. Egy dolog a külső, de hosszabb távon nem a külső alapján kell választani, hiszen ők is kopaszodni fognak, meg pocakot növeszteni, és mit szólnának ahhoz, ha emiatt a barátnőjük lelépne. Hosszabb távon sokkal többet számít az ember személyisége, de persze azért a 20 kiló hízás az durva, mert ha egy pasi mellettem így meghízna, akkor énis úgy érezném, hogy már nem törekszik rá, hogy tetsszem neki. De ha szeretitek egymást, akkor meg tudjátok beszélni, és a fogyókúrán kívül egy jó frizura, smink, jól megválasztott ruhadarabok nagyon sokat tudnak dobni az emberen...
S*GGFEJ VAGY! HA SZERETNÉD NEM AGYALNÁL EZEN!
Nem is értem miért csalt meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!