Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit érez irántam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit érez irántam?

Figyelt kérdés
Ő 18 én 14 vagyok.Egy hónappal ezelőtt még azt mondta hogy nem lehet köztünk semmi, de mostanában rengeteget beszélünk msn-en meg faceboo-kon és sokat találkozunk, filmezünk meg ilyesmik. És csókolózunk is. Kitalált nekem egy becenevet és üzenetben sok szívecskét kapok tőle. Telefonon is szoktunk beszélgetni.Most akkor mi van? Van esélyem nála? :O sztem ezt már tudjátok, de azért ideírom: L/14
2011. júl. 19. 14:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Pedó a srác.
2011. júl. 19. 14:19
 2/5 anonim ***** válasza:
az h nincs jobb dolga unatkozik és te mint naiv kislány ott vagy neki unalom űzésnek...
2011. júl. 19. 14:19
 3/5 A kérdező kommentje:
nem pedofil. :) azt mondta nem járhatunk mert fiatal vagyok. am mindenki 16nak nézi engem meg 15nek. furán hangzik a 4 év de nem feltűnő.
2011. júl. 19. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Azt mondja, hogy túl fiatal vagy hozzá?

Ez hülyeség... Bár nem kell ahoz járni, hogy tudjátok szeretitek egymást.

Konkrétan kérdezd meg tölle,h mit akar, hogy játszik veled vagy komolyan szeret?

És a szüleid tudják egyáltalán?

2011. júl. 19. 16:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Tinaa96 köszönöm a választ. igen a szüleim tudják és nem tetszik nekik. de ismerik a fiút, aki mellesleg egy jól nevelt kis angyal..ebből gondolom h nem játszik velem
2011. júl. 19. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!