Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki tetszik. Én 12 vagyok ő 16. Szerintetek nagy az a 4 év korkülönbség?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 13:36
11/13 anonim válasza:
én 14 vagyok, aki nekem tetszik 18. mindenki azzal jön h mekkora különbség meg minden. nem is járunk,de nagyon úgy tűnik h alakul vami :) mondjuk ő olyan srác akit mindenki 16nak néz :P kicsit éretlen
12/13 anonim válasza:
A 4 év korkülönbség nem lenne sok, a szüleim között is annyi van... viszont a ti esetetekben nagyon is az. Ha mondjuk te 18 lennél, a srác meg 22, azt mondanám, oké. Na de így... verd ki a fejedből azt a fiút. Nem valószínű, hogy összejönne veled, de ha mégis, annak csak az lenne az oka, hogy meg akar döngetni. Hidd el, ismerek egy csajt, aki megszopta már így, ő is 12 volt és elkezdett kavarni egy 16 éves csókával, de 2 hónapnál nem tartott tovább a "kapcsolat", mert annyira nem passzoltak össze. Szóval nem érdemes foglalkozni vele.
13/13 anonim válasza:
Az elöttem lévőnek tök igaza van..
14 évesen már nagyábol eltudod dönteni.. Vagyis az is nayg hülyeség de egy 12éves aztán főleg ne pasizzon!
Meg attol, h neked tetszik.. nem hiszem,h neki tetszenek az ilyen kis 12 éves kislányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!