Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani fiatal lányoknak bejön egy ilyen kinézet?
Sokan mondják milyen aranyos, cuki vagyok de érdekes senki se szeretne járni velem max olyan 14 éves lányok akik hetente 2x változtatják a pasijukat :(((
1. Kép [link] Site11.com/dsc00042. jpg
2. Kép [link] Site11.com/dsc00050. jpg
14:33 hol laksz amúgy :)
Mert akiknek tetszenék is távol laknak tőlem, de ez már csak ilyen ;) :DDD
Hát pedig tök helyes vagy :) Teljesen rendben vagy, arcod, tested, minden :) A 14 évesekkel meg ne foglalkozz ;) Hidd el, úgyis eljön az a lány aki neked való :)
17L
Köszi amúgy persze teljesen igazatok van :)
Lehet, hogy hülyeség amit írok de kell saját önbizalom, kell hogy szeressük saját magunkat is, mert ha mi magunk nem fogadjuk el vagy nem szeretjük, nem fogadjuk el magunkat, akkor más miért szeretne :)
hát szerintem az kicsit se baj hogy nem vagy nyomulós :))
hidd el,én csak sajnálni tudom az olyan lányokat,akiknek mindig ezek a nyomulós nyomorékok jönnek be,akik 1. talin szexet akarnak,de utána sír a szájuk hogy Jaaajj csak arra kellettem neki,úristen!
Jó persze mindenki át akar esni rajta, de szerintem nem kell elsietni a dolgokat :)
Egyrészt lehet az, hogy azt érzed őőő az igazi közbe tudat alatt nem vagy benne biztos, hogy biztos vele szeretnéd eltölteni az együttlétet.
Nem tudom hogy van ez én így gondolom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!