Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a páromnak 17. szülinapjára?
Figyelt kérdés
A párom július 22-én lesz 17 éves. Másfél éve együtt vagyunk de fogalmam sincs mit vegyek neki!Esetleg mivel lepjem meg!:D SEGTSETEK!:D2011. júl. 19. 12:34
11/29 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes választ =) olyat akarok ami maradando :D
2011. júl. 19. 14:25
12/29 A kérdező kommentje:
de igen cigizik :D
2011. júl. 19. 14:25
13/29 anonim válasza:
hol laksz? csak mert tudok olyan helyet ahol lehet venni.
előző voltam
16/F
14/29 anonim válasza:
és milyen kaliberűt szeretnél?mármint hány centiset?
több csöveset vagy nem,stbstb.
16/29 anonim válasza:
Én a páromnak csináltam tortát, vettem neki gyerekpezsgőt(mert azt szereti x)) meg egy vicces alsógatyát:D meg képkeretet benne egy rólam készült kép.:D vagy lehetne egy nyaklánc medállal vagy valami karkötő. Lehet kapni nagyon szép karkötőket pl cserépvárosba ott tök jók vannak. Remélem tetszik valamelyik ötlet:D
17/29 anonim válasza:
14.48-vagyok.szerintem az előző is mondott jókat ez szerintem egyénfüggő.én a vizipipának jobban örülnék,de te ismered a párod.ha a vizipipa mellett döntesz,akkor itt van pár link,és ha valamit akarsz kérdezni kérdezz.
remélem hogy találsz benne hasznos információt vagy pár érdekes dolgot.
18/29 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segitséget a vizipipás fiunak .Sokat segitetttél :D
2011. júl. 19. 18:43
19/29 A kérdező kommentje:
15:12-es lány a torta az jó ötlet .megcsinálom remélem összejön :D XD
2011. júl. 19. 18:45
20/29 anonim válasza:
nagyon szívesen,örülök tudtam segíteni.ha kérdésed van a vizipipával kapcsolatban akkor nyugodtan kérdezd,és mégegy szer szívesen.
"vizipipásfiú"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!