Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom frigid lett.5 éve vagyunk együtt és utoljára 3 hónapja szeretkeztünk a párom miatt. Kérdem tőle mi a baj vagy miért nem kíván azt mondja, hogy de kíván és szeretné, de stresszes a melója, késő van stb. Mit tanácsoltok? 28 Lány
Mondom neki akkor válts munkahelyet azt mondja nem, mert ezt szereti. Azt mondja szeret és ebben nem is kételkedem,de nem kezdeményez még egy csókot sem csak ritkán. Mi a francot csináljak?
Persze ha szexis fehérneműt veszek fel akkor megkíván,de nekem ez már olyan, mintha könyörögnék a szexért.
Ez nagyon durva. És miután ezt mondtad neki utána se probálkozott? Valami nagyon nem oké itt. És 33 évesen egyáltalán nem öreg.
Énis hasonlo gondban vagyok hogy nem kezdeményez... és lehet az a legjobb erre ha te huzod öt mig aztán nembír tovább ellenálni neked, és akkor ö fog könyörögni miattad? talán. De ez nagyon vészes. nemlehet hogy félrekefél? akkor szoktak ilyenek lenni.nemakarlak elkeseriteni de lehet hogy tévedsz a megcsalást követöen. nem lehet hogy valami gondja van a péniszével kapcsolatban esetleg összeszedett valamit?
"Már mondtam neki,hogy keresek valakit, aki hetente 2x megkefél és ennyi."
Írj privit :-P
Öreg mi? Jó kifogás ... ha a barátnőmmel vagyok a napi 3 a minimum (én 36F ő 46N).
Cseréljünk párt.
Nekem az asszonykám játszik hasonlót mostanában.
F/42 N/42
1.
A mai hasonló korú férfiak libidója messze elmarad a "normálistól" a környezet, a városi civilizáció, a gyenge élelmiszerek, a vegyszerek, stb. ártalmai miatt, hogy a családi, munkahelyi, nemzeti stresszről ne is beszéljünk.
2.
Szexis fehérneműt felejtsd el! Ha van vágy, akkor egy téli bundában is megkíván, ha nincs, akkor bikiniben sem fog. Szexis fehérneművel csak felidegesíted, hogy már megint teljesíteni kellene, amit persze nem fog, hogy miért, azt lehet, hogy ő sem tudja, de hogy még frusztráltabb lesz tőle, az tuti.
3.
Minden embernek van saját illata, amit nem szabad elnyomni parfümmel, mosószerrel-öblítővel a ruhán, ágyneműn. Füstölő, illatos gyertya ugyancsak elhagyandók. Ezek a vegyipar termékei, nem alkalmasak vágyfokozónak, sőt.
4.
Lehet, hogy testi oka van. Nincs vagy gyenge erekció, korai magömlés, stb, ezek mind növelik a frusztrációt, ezért bele sem kezd inkább.
5.
Ha valaki megtalálta a lelki társát, akkor a szex az utolsó dolog, ami érdekli a másikkal kapcsolatban. Ez lehet, hogy furcsa. Nem vagy esetleg a tökéletes lelki társa? Nem ő neked, hanem Te neki!
6.
Ezeket mind-mind tisztázni kell egyszerre, higgadtan. Ne lefekvés előtt 10 percben, hanem leülni egy normális időpontban, hogy most erről és erről fogunk beszélni, vagy mondjon egy időpontot, amikor neki megfelel. És addig nem álltok fel, amíg nincs minden tisztázva.
Azt mondod, szeret. Akkor meg fogja tenni, hogy átbeszélitek a dolgot. Ha nem hajlandó rá, és Te nem tudsz így élni, akkor sajnos lehet, hogy véget kell vetni a kapcsolatnak. Ezt is közölni kell vele, hogy ez Neked annyira fontos, hogy emiatt véget fogsz vetni a kapcsolatnak, ha nincs változás.
Még egyszer mondom, lehet, hogy ő sem tudja az okot. Ha szeret, és meg akar tartani, akkor lépéseket fog tenni az ügy érdekében (urológus, pszichológus, stb.)
7.
Lehet, hogy tényleg megcsal, és csak azt várja, mikor szakítasz már, mert ő nem mer, nem tud.
Hozzáteszem, hogy nincs szaktudásom a témával kapcsolatban, de gondolatindítónak talán alkalmasak e sorok.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!