Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIért olyan fontos, hogy facebookon be legyen jelölve, hogy ki a párja az embernek?

Figyelt kérdés
Tényleg érdekel... Néhány hetes kapcsolatnál miért jelölik be az emberek? Nem mindegy, most komolyan?
2011. júl. 18. 23:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ich habe keine facebook
2011. júl. 18. 23:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert a közösségi portálokon ez qvára fontos! Nézd meg a Social Network c. filmet! Ott a válasz!
2011. júl. 18. 23:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Státuszszimbólum.
2011. júl. 18. 23:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Te is láttál már rózsaszín elefántot biciklin lebegni az égen?! O.o
2011. júl. 18. 23:59
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! ;)

De akkor is fontos, ha nem is komoly a kapcsi és lehet, hogy szakítanak egy hét múlva?

Mert ha vki 1000éve együtt van a párjával, azt még fogjuk rá megérteném, de íííígy?

Annyiszor látom ezt... smárolt egy csajjal a bulin, aztán másnap már kapcsolatban, egy hét múlva meg meg is jelöli, 1 hónap múlva vége... azért vicces tud lenni... nem?

2011. júl. 19. 00:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem fontos, nem is lényeges, nem oszt, nem szoroz, de egy kedves gesztus, van, aki értékeli.
2011. júl. 19. 00:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha nem komoly a kapcsolat, akkor tényleg felesleges, de hát az ő dolguk.
2011. júl. 19. 00:11
 8/10 anonim ***** válasza:

én is bejelöltem a barátomat, de csak2honap járás után.

Én sem dijjazom azt, mikor a kis pics*k kirakják h kapcsolatban x-yal és rá 3napra meg kiirja 1edül állo..:)

2011. júl. 19. 00:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Nálam van egy 2 hónapos szabály:) Addig nem jelölgetünk senkit sem. Sztem nem lényeges, de egy gesztus a másik felé, hogy elismerjük, hogy Ő a szerelmünk. Meg is magyarázom: amennyire követendő etalon példa lett manapság a facebook, mindenki egy másodlagos (vagy vannak akik elsődleges:) ) élettérnek használják, és ott is szeretik nyilvánvalóvá tenni, hogy van párjuk. Nem fontos dolog, de beis lehet jelölni, meg nem is. Sztem tökmidnegy. A másik legjobb mikor msnen egy halom szív van kirakva közé egy név: XY. Mondom fasza, haverom öccse nőt talált magának. Egy hét múlva nincs egy darab szív sem kinn....:D:D:D:D
2011. júl. 19. 12:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen a szerelemnél érteném, de ugye egy idő után már az ember óvatos és talán épp ezért néhány, mondjuk 1-2 hónap után, nem teszi mindenki számára láthatóvá, mert az még annyira friss... az évek ótánál nagyjából meg is érteném, de így amikor jön megy a kapcsolat... :) persze az is lehet, hogy az érzelmek intenzitása a döntő :P
2011. júl. 19. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!