Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a párom minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom minden útjába esőt megdug? És én mindig csak megbocsájtok, de kicsit már unom. Természetesen szexuálisan minden ok köztünk. És érzelmileg is.

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 19:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
"megcsaltalak ha neked nem jó így dobjál ki" Itt dobd ki!
2011. júl. 18. 19:44
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát az tuti hogy nem szerelmes beléd főleg ha azt mondja hogy dobd ki ha neked ez így nem jó. Nem értem mi a fenéért vagy vele de komolyan.
2011. júl. 18. 19:57
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
ezek után hogy ilyet mond h dobd ki ha nem jó neked így,még ezek után te azt állítod h érzelmileg minden rendben köztetek??pfff...mi lenne ha nem lenne rendben?
2011. júl. 18. 19:59
 14/21 A kérdező kommentje:
Én nagyon ragaszkodom hozzá és nincs lelki erőm kidobni.
2011. júl. 18. 20:03
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ezt pont tudja, azért mondja, csak azért is dobd ki!
2011. júl. 18. 20:04
 16/21 anonim ***** válasza:
vagy szúrd meg.
2011. júl. 18. 20:17
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs lelki erőd kidobni akkor mi a probléáma? Továbbra is eltűröd azt annyi. Probléma megoldva ha már ilyen buta vagy.
2011. júl. 18. 20:28
 18/21 anonim ***** válasza:

ha tvábbra is a háztartási alkalmazottat akarod játszani akkor hajrá. persze h nagyon kényelmes neki, hogy gondját viseled otthon, plusz még szexet is kap, közben azt csinál amit akar, úgysem lesz semmi következménye.

de ha esetleg egy valóban jól működő kapcsolatra vágysz 8ez messze nem az!), akkor lépj ki azonnal.

amint látod neki az ég világon nem jelentesz semmit, ha csak így közli h "megcsaltalak, ha akarj dobj ki".

2011. júl. 18. 21:24
 19/21 anonim ***** válasza:

Hát...elég érdekes felfogásod van az biztos!!

Hogy a fenébe tudod eltűrni,h így megalázzon?Női büszkeség hol marad??Vedd elő és lépj!

Ha ez igaz és nem kamu a kérdés!

Dobd ki a p@csába!!Ennél már csak jobbat találsz!!

Nem is értem,hogy létezik ilyen.

Szerinted ő ezt eltűrné fordított helyzetben??!!

2011. júl. 18. 22:36
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem mert azt mondta ha megtudja,hogy én megcsalom azonnal elköltözik.
2011. júl. 19. 06:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!