Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek következő alkalomnál jöhet a szex?
Egy ismerősnél voltam 2 napja, van egy lánya. A lánnyal már 2 alkalommal voltunk kettesben, felmentünk az emeletre, bementünk a szobájába, és elkezdtünk beszélgetni. Normális témákról dumáltunk, és ő egyszer csak megkérdezte hogy szexelünk-e? Hirtelen megdöbbentem, sosem néztem volna ki ebből a lányból a dolgot. Végül nem lett szex, csak megujjaztam. Ez volt fél éve. 2 napja ismét a szobájában kötöttünk ki, azt gondoltam hogy már rég elfelejtette ezt a szex dolgot, de egyszer csak ismét felhozta a témát. Szex megint nem volt, de full meztelenül beleült az ölembe, megcsókolt, aztán simogattam itt-ott... Nem mertem vele lefeküdni, mert féltem hogy a szülei mit fognak gondolni rólam ha kiderül. Szerintetek a következő alkalommal ha a szobájában kötünk ki, akkor legyen szex, vagy ne?
16/F vagyok, a lány pedig jóval fiatalabb.
Még ne!!!
Majd később. Pettingeljetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!